Start în prima ligă de baschet 3x3 din Europa!

Ultima actualizare:

    A început prima ligă de baschet 3x3 din Europa
A început prima ligă de baschet 3x3 din Europa

Veranda Mall şi Sport Arena Streetball organizează în luna mai prima ligă de baschet 3x3 din Europa, Veranda 3x3 League.

Centrul comercial este gazda competiţiei, ce are loc în perioada 10 mai - 22 iunie 2017, pe terenul amenajat în aer liber, pe esplanada din faţa mallului. Veranda 3x3 League se adresează iubitorilor de baschet, aproape 60 de echipe fiind înscrise la mai multe categorii de vârstă, precum: Sub 23 (masculin), Open Masculin, Open Feminin, Mini 3x3 Masculin şi Feminin (copii cu vârsta până în 12 ani), Baby 3x3 Masculin şi Feminin (copii cu vârsta până în 10 ani).

”Suntem onoraţi să fim gazda şi partenerul acestui eveniment sportiv, care are o anvergură internaţională, contribuind la dezvoltarea acestei discipline sportive în România. Liga de baschet a fost primită cu multă deschidere din partea publicului, iar în următoarele săptămâni vom avea alături de noi echipe de baschet din mai multe colţuri ale ţării. Odată cu Veranda 3x3 League dăm startul unui proiect mai amplu, prin care ne propunem să susţinem sportul şi mişcarea. Astfel, bucureştenii vor avea posibilitatea de a se bucura de terenul de baschet amenajat în aer liber până la finalul lunii septembrie a acestui an”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul mall-ului.

Primul meci a fost organizat pe data de 10 mai 2017, odată cu deschiderea oficială a evenimentului, iar competiţia va continua săptămâna aceasta în zilele de joi şi vineri. Ulterior, etapele vor fi disputate în zilele de marţi, miercuri şi joi ale fiecărei săptămâni, începând cu ora 18:00, programul oficial fiind afişat pe pagina oficială de Facebook a competiţiei, facebook.com/3x3League.

În cadrul fiecărei etape, pe lângă meciurile de baschet, vor avea loc şi momente interactive cu spectatorii, care vor fi invitaţi să-şi susţină echipele favorite şi să participe la concursuri antrenante, unde vor putea fi premiaţi.

”Conceptul 3x3 League susţine dezvoltarea baschetului 3x3, o disciplină care are mari şanse să fie inclusă în programul ediţiei Tokyo 2020 a Jocurilor Olimpice. Aşteptăm cu nerăbdare decizia pe care Comitetul Internaţional Olimpic o va lua în vara acestui an, mai ales că noi susţinem acest demers al Federaţiei Internaţionale de Baschet încă din anul 2013”, a spus și Radu Petre, managing partner, Sport Arena Streetball.

Înscrie-te în StarManager, fã-ți echipã și antreneazã stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapã sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net