Simona Halep: «Voi fi din ce în ce mai bună»

Ultima actualizare:

    Simona Halep va juca miercuri în turul secund la Roland GarrosFoto: AP
Simona Halep va juca miercuri în turul secund la Roland GarrosFoto: AP

Simona Halep a debutat cu dreptul la Roland Garros, acolo unde este a treia favorită a competiţiei. Ea va juca în turul secund contra unei mai vechi cunoştinţe.

În primul tur al turneului de la Roland Garros, Simona Halep, a treia jucătoare a lumii, a învins-o cu scorul de 7-5, 6-4 pe rusoaica Evghenia Rodina. „A fost un meci greu, pentru că e primul tur şi mereu e dificil la startul unui turneu. Ea a jucat bine. Eu am făcut greşeli uşoare, dar e un lucru normal şi accept asta. În turul următor voi fi mai bună, cu siguranţă”, a declarat Simona Halep după meci. Românca, a treia favorită a turneului, va juca în turul următor, miercuri, contra unei mai vechi cunoştinţe, croata Mirjana Lucic-Baroni. În faţa acesteia Simona are de luat o revanşă după ce anul trecut a fost eliminată de ea în turul al treilea al US Open. „Nu am amintiri prea plăcute de la acel meci, pentru că nu am jucat bine. M-am blocat şi nu am putut lovi mingea. Dar acum mă simt mult mai bine. Simt că am şansă. E o altă partidă, o altă zi, aşa că mă voi antrena şi mă voi sfătui cu echipa mea despre acest meci şi vom stabili cum trebuie să joc”, a mărturisit Halep.

Luni joacă 4 românce

Toate celelalte patru românce prezente pe tabloul principal de la Roland Garros vor juca azi în primul tur. De la ora 12.00 vor juca Monica Niculescu – contra favoritei 8, Carla Suarez Navarro – şi Alexandra Dulgheru, care o va întâlni pe americanca Nicole Gibbs. În jurul orei 15.00 va intra pe teren Irina Begu. Favorită 30, ea va juca împotriva americancei Bethanie Mattek Sands. În fine, Andreea Mitu va încheia ziua cu meciul contra franţuzoaicei Alize Lim.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net