Simona Halep a riscat pentru 300.000 $?

Ultima actualizare:

    Simona Halep şi-a luat adio de la spectatorii chinezi FOTO: AFP
Simona Halep şi-a luat adio de la spectatorii chinezi FOTO: AFP

Simona Halep, principala favorită a turneului de la Beijing, nu a rezistat decât 51 de minute pe teren în meciul cu Lara Arruabarrena, jucătoarea din Spania intrată pe tabloul principal din calificări.

Sosită la Beijing cu o accidentare la tendonul lui Ahile, de care a şi pomenit la conferinţa de presă de vineri (2 octombrie), Simona a sperat că se va putea reface până la startul partidei. Numai că nu a fost aşa, şi după 51 de minute, la scorul de 4-5 în primul set, ea s-a retras de pe teren.

„Am dureri la tendonul lui Ahile. E mai rău decât am crezut iniţial. M-am gândit că sunt bine şi că pot juca, dar nu a fost aşa. Nu vreau să forţez şi să sufăr o accidentare mai gravă. Am nevoie de câteva zile de pauză. Toţi jucătorii au accidentări uşoare în cursul unui an. Sper să pot juca la Turneul Campioanelor, acesta a fost obiectivul meu din acest an”, a declarat Halep.

Se va reface până la Turneul Campioanelor

Gurile rele spun că, de fapt, Simona şi-a pregătit retragerea încă de la conferinţa de presă, când a adus în discuţie accidentarea de la tendon. Dar că a ţinut neapărat să joace pentru a putea fi „în cărţi” pentru bonusul consistent oferit de WTA jucătoarelor de Top 10 care participă la toate cele 4 turnee WTA Mandatory. Halep, de exemplu, dacă va termina anul pe locul 2, aşa cum e de aşteptat, va primi 300.000 de dolari bonus! Dar, indiferent care este adevărul, important e ca ea să fie sănătoasă la Turneul Campioanelor, care se va disputa la Singapore în ultima săptămână a acestei luni. Acolo va fi cap de serie 1 şi va avea o şansă mare de a cuceri un titlu în premieră atât pentru ea, cât şi pentru întreg tenisul feminin românesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net