Simona Halep poate cădea pe locul 5 în lume!

Ultima actualizare:

    Pentru Halep, eliminarea în  turul 2 la Roland Garros e cel  mai slab rezultat la un Grand  Slam de la Wimbledon 2013 Foto: AP
Pentru Halep, eliminarea în turul 2 la Roland Garros e cel mai slab rezultat la un Grand Slam de la Wimbledon 2013 Foto: AP

Simona Halep a produs surpriza negativă a zilei de miercuri (27 mai) de la Roland Garros. Ea a fost eliminată în turul 2 şi ar putea cădea pe locul 5 în clasamentul mondial WTA.

Simona Halep, a treia favorită a turneului de la Roland Garros, are un adevărat complex faţă de croata Mirjana Lucic-Baroni (70 WTA). Pentru a doua oară din tot atâtea meciuri disputate, românca a fost învinsă de adversara sa. Aceasta s-a impus cu 7-5, 6-1, după 71 de minute, repetând victoria de anul trecut, de la US Open, din turul 3. 

Din păcate, eşecul ar putea avea efecte negative şi în clasamentul mondial, acolo unde Simona – finalistă anul trecut la Roland Garros – ar putea cădea pe locul 5. Ea se află acum pe locul 3 în lume, dar două jucătoare o pot depăşi. Cele mai mari şanse le are Maria Sharapova, care acum, în clasamentul live, e pe locul 4 în lume (pe 2 în ierarhia live e Petra Kvitova). Dacă rusoaica, deţinătoarea titlului, va ajunge în sferturi, adică dacă va mai câştiga încă două meciuri, atunci va aduna mai multe puncte decât Simona şi românca va cădea pe locul 4.

Şanse de a o depăşi pe Halep are şi daneza Caroline Wozniacki. Mai precis, aceasta va trece peste jucătoarea noastră dacă va ajunge în finală.

Tot miercuri, Alexandra Dulgheru a fost eliminată în turul secund al probei de simplu. Ea a fost învinsă cu scorul de 6-2, 7-5 de Alize Cornet. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net