Simona Halep: "M-am obişnuit cu presiunea"

Ultima actualizare:

    Simona Halep s-a familiarizat cu înălţimileFoto: AP
Simona Halep s-a familiarizat cu înălţimileFoto: AP

Simona Halep a urcat oficial, de ieri, pe locul 2 WTA. O realizare importantă nu doar pentru CV, ci pentru viitorul ei.

Datorită locului 2 în lume pe care îl ocupă de ieri, Simona Halep şi-a asigurat un viitor de aur la competiţiile pregătitoare de dinaintea Roland Garrosului. Astfel, graţie locului ocupat acum, Simona şi-a asigurat statutul de cap de serie 2 atât la turneul de la Madrid, care începe luni, cât şi la cel de la Roma, care va avea startul peste două săptămâni. Ceea ce înseamnă că Simona va evita o întâlnire cu Serena Williams până la potenţialele finale. 

În ceea ce priveşte turneul de la Madrid, Halep a recunoscut, într-un interviu acordat site-ului turneului: „M-am obişnuit cu presiunea, ştiu acum să-i fac faţă. Turneul de la Madrid e la fel de importat ca un Grand Slam. Mi-ar plăcea să îl câştig”, a spus Halep.

Ea a vorbit şi despre Ion Ţiriac, sfătuitorul său „din umbră”, care e şi organizatorul turneului: „Domnul Ţirac este o persoană pe care o respect mult şi căruia îi mulţumesc pentru ajutor şi sfaturi”.

Andreea Mitu, manechin pentru o seară


    Foto: Dorin Constanda
Foto: Dorin Constanda

În chiar seara în care a intrat în Top 100 WTA, ocupând locul 100, Andreea Mitu a fost manechin, în cadrul colecţiei „Campionii”, semnată de Adela Diaconu şi Ciprian Vaida, dedicată sportivilor noştri. Duminică, în cadrul evenimentului Bucharest Fashion Week, tenismena a purtat o rochie de culoare galbenă, imprimată cu o fotografie a ei.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net