Simona Halep a făcut furori la o gală caritabilă

Ultima actualizare:

    Simona Halep a fost  o apariţie elegantă la  evenimentul organizat  la New YorkFoto: Gettyimages
Simona Halep a fost o apariţie elegantă la evenimentul organizat la New YorkFoto: Gettyimages

Simona Halep, a doua jucătoare a lumii şi a doua favorită a US Open, s-a numărat printre vedetele tenisului invitate la gala Taste of Tennis din New York, unul dintre cele mai aşteptate şi exclusiviste evenimente caritabile organizate înaintea turneului american.

Organizat din 2000 înaintea marilor turnee de tenis de peste Ocean, Taste of Tennis este o suită de evenimente caritabile care culminează cu o seară caritabilă, la care bucătari celebri din SUA gătesc preparate alese pentru vedete ale tenisului, dar şi pentru iubitorii sportului alb. Aceştia, în schimbul unui bilet de 150 de dolari pot participa la seara de gală, alături de VIP-urile din tenis. De asemenea, de-a lungul întregii săptămâni se organizează şi licitaţii cu diverse obiecte ale sportivilor de top, dar şi cu preparate alese, iar fondurile strânse sunt donate către trei fundaţii.

Simona e favorită numărul doi

La ediţiile precedente, la seara VIP-urilor, cum e denumită noaptea de gală a seriei de evenimente, au participat foarte multe nume mari ale tenisului. De fapt, cam toţi campionii din 2000 încoace au primit invitaţie şi au participat măcar o dată la o astfel de gală. Iar anul acesta, printre vedetele invitate s-a numărat şi o româncă. E vorba, desigur, de a doua jucătoare a lumii, Simona Halep, care a fost invitată în premieră la o astfel de acţiune. Alături de ea, la Taste of Tennis New York au mai participat Gael Monfils, Venus Williams, Serena Williams, Eugenie Bouchard, Victoria Azarenka, Feliciano Lopez, fraţii Bryan, Marion Bartoli, Jelena Jankovic, Jo Wilfried Tsonga sau John Isner. Dar cea care a luat ochii tuturor a fost jucătoarea noastră, care a venit îmbrăcată într-o rochiţă scurtă, potrivită şi cu vârsta şi cu evenimentul.

Va debuta cu a 99-a jucătoare a lumii

Marina Erakovic
Marina Erakovic

În primul tur, Simona, care e a doua favorită a turneului american, va juca împotriva neo-zeelandezei Marina Erakovic. România mai are patru reprezentante pe tabloul principal de la US Open. Alexandra Dulgheru va juca contra favoritei 11, nemţoaica Angelique Kerber, Andreea Mitu o va întâlni pe cehoaica Tereza Smitkova (100 WTA), Irina Begu, favorită 28, va juca împotriva belarusei Olga Govortsova, iar Monica Niculescu va debuta contra unei jucătoare din calificări. Poate chiar contra Soranei Cîrstea, care aseară, după închiderea ediţiei, a jucat în ultimul tur al calificărilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net