Simona Halep, în doliu. Ce a declarat bunica numărului 3 mondial

Ultima actualizare:

    Bucuria Simonei Halep a fost umbrită de decesul din familie
Bucuria Simonei Halep a fost umbrită de decesul din familie

Luni, 9 iunie, la prânz, părinţii Simonei Halep au ajuns acasă, la Constanţa. Din păcate, nu s-au putut odihni şi nici bucura de faptul că fata lor a ajuns în finala de la Roland Garros: au plecat la o înmormântare.

Stania şi Stere Halep, părinţii fetei – minune a tenisului mondial, s-au întors la Constanţa, însă Simona a rămas la Bucureşti pentru a-şi rezolva problema cu bagajele pierdute pe aeroportul din Bucureşti. Şi mama ei, Stania, a rămas fără paşaport. Bunica Simonei, care locuieşte la o casă distanţă, i-a întâmpinat şi a dorit să se bucure alături de ei de marea realizare a nepoatei sale. Nora sa i-a spus însă să se îmbrace în haine negre pentru că vor merge la o înmormântare. „A murit tatăl nurorii mele, care s-a stins şi ea acum trei luni. Ne aşteptam la asta“, a dezvăluit bunica Simonei pentru adevărul.ro.

bunica halep
bunica halep

Mama Simonei, îmbrăcată în negru, a ieşit preţ de câteva secunde la poartă. „Vă rog să ne înţelegeţi. Mergem la o înmormântare. Nu mai declarăm nimic. Ce am avut de spus am spus la Bucureşti“, a spus Stania. Simona Halep a pierdut în 3 seturi finala de la Roland Garros cu Maria Şarapova. Românca de 22 de ani a spus după meci: „Sunt foarte emoţionată, e prima oară când sunt în această postură, de finalistă a unui Grand Slam. E un moment pe care nu-l voi uita nicodată. Felicitări Mariei şi mult succes în viitor”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net