Simona Halep, despre operaţia de micşorare a sânilor: „N-a fost o decizie uşoară“

Ultima actualizare:

    Simona Halep a dezvăluit amănunte din viața eiFoto Click!
Simona Halep a dezvăluit amănunte din viața eiFoto Click!

Sportiva este tot mai mult în atenția presei românești, dar și străine. Recent, ziariştii străini au întrebat-o pe Simona Halep, aflată la Roland Garros, despre operaţia de micşorare de sâni, pe care Simona Halep a făcut-o în urmă cu șase ani.

Intervenţia chirurgicală a Simone Halep a avut loc în anul 2009, pe când avea doar 17 ani."În mod obişnuit, refuz să vorbesc despre asta, dar vă pot spune câteva cuvinte. Am avut probleme grave la spate. Am discutat şi cu doctorii şi mi-au zis: 'Te operezi sau te laşi de tenis!' Nu a fost o decizie uşoară, dar am fost nevoită să o iau", a dezvăluit Simona Halep, potrivit Adevărul.

La acea vreme, presa tabloidă engleză a iniţiat o campanie prin care îi cerea Simonei să nu îşi micşoreze sânii. Într-un articol din 2009 din Daily Record, Simona Halep era citată cu următoarea declaraţie: "Sânii mă deranjează atunci când joc. Greutatea lor mă deranjează, mă împiedică să mă mişc mai rapid. Nu-mi plac nici în viaţa de zi cu zi, cred că şi dacă n-aş fi fost sportivă tot aş fi făcut operaţia". În mai 2015, la Roma, ea a răspuns într-un mod asemănător, într-un interviu acordat Gazzetta dello Sport: "Sânii mei erau prea mari şi îmi era foarte greu să mă mişc pe teren, erau o povară. Pentru jocul meu a fost decizia justă". Vă amintim, Simona Halep, este în aceste zile, la Roland Garros. Ea şi-a aflat adversarele din drumul spre finală şi a vorbit despre turneu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net