Simona Halep: "Am şanse mari la următoarele turnee"

Ultima actualizare:

    Halep s-a oprit  în semifinale  la StuttgartFoto: AP
Halep s-a oprit în semifinale la StuttgartFoto: AP

Eliminată în semifinalele turneului de la Stuttgart de Caroline Wozniacki, Simona Halep nu şi-a pierdut optimismul. Ea spune că înfrângerea o va ajuta să îşi atingă obiectivele propuse pe zgură.

„Zâmbesc pentru că am făcut un meci bun. Consider că am jucat bine. Însă adversara mea a fost pur şi simplu mai bună. A alergat mult şi s-a luptat până la final, a fost mai puternică. Sunt mulţumită de acest meci. Reţin doar ce este pozitiv din experienţele mele şi privesc înainte”, a spus Halep la conferinţa de presă. Românca a fost învinsă cu scorul de 7-5, 5-7, 6-2 de daneza Caroline Wozniacki, care s-a impus la capătul unui meci de aproape 3 ore. 

Ea va juca săptămâna viitoare la Madrid, acolo unde va fi cap de serie 2, deoarece de azi va urca pe locul 2 mondial. Dar obiectivul cel mai important îl reprezintă turneul de la Roland Garros, acolo unde ea a declarat în numeroase rânduri că vrea să cucerească titlul. „Turneul a fost foarte bun. M-a ajutat să văd cum mă descurc pe zgură. Cred că am şanse mari la următoarele turnee”, a încheiat Simona.

Totuşi, la Stuttgart, Simona Halep a avut timp să se rupă puţin de tenis. Ea a deconspirat cine sunt interpreţii ei preferaţi şi la ce îi mai foloseşte racheta de tenis în afara jocului propriu-zis: „Uneori, când nu mă vede nimeni, mă prefac că interpretez un cântec şi folosesc racheta de tenis pe post de chitară”, a recunoscut Simona Halep într-un interviu pentru unul dintre sponsorii turneului german. De asemenea, ea a mai deconspirat şi ce cântăreţi preferă: „îmi plac foarte mult Smiley, Andra şi Marcel Pavel, dar şi muzica veche. Melodiile preferate sunt Abba - «The winner takes it all» şi Simley – «Acasă»”, a mai spus ea.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net