Şi-a luat brăţară cu pietre preţioase

Ultima actualizare:

    Fericită pentru  achiziția făcută,  Neagu s-a mai plimbat  puțin prin Mall
Fericită pentru achiziția făcută, Neagu s-a mai plimbat puțin prin Mall

Handbalul nu este un sport foarte bănos, dar dacă joci pentru cele mai bune echipe din lume poţi să ajungi totuşi la câştiguri care să-ţi permită o viaţă de huzur. E şi cazul Cristinei Neagu, una dintre cele mai mari jucătoare românce din toate timpurile.

Centrul în vârstă de 28 de ani s-a consacrat sportiv la Oltchim Râmnicu Vâlcea, dar financiar s-a împlinit după transferul la Buducnost, în Muntenegru. Trupa din Podgorica îi plăteşte din 2013 circa 15.000 de euro pe lună, plus bonusuri de performanţă. Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare din lume în 2010 şi 2015, nu-şi refuză nimic cu asemenea remuneraţie. În după-amiaza zilei de sâmbătă, cu doar câteva ore înainte de decolarea spre Helsingborg, fetele noastre au primit liber de la Ambros Martin şi au ales o plimbare prin Mall-ul AFI Cotroceni. Vedeta, Cristina Neagu, şi Eliza Buceschi, fiica secundului Costică Buceschi, s-au despărţit de grup cu obiectivul clar: achiziţionarea unor accesorii de lux. Cele două au intrat în magazinul Pandora, unde au zăbovit 30 de minute. 


    Cristina s-a uitat în  vitrină și pe cataloage  până a ales o  bijuterie de lux
Cristina s-a uitat în vitrină și pe cataloage până a ales o bijuterie de lux

După ce s-au uitat prin toate vitrinele, au cerut sfatul vânzătoarelor, dar şi un catalog cu ultimele produse, s-au decis. Eliza, descurajată probabil şi de preţurile produselor, incompatibile cu salariul ei de la Dunărea Brăila, a renunţat la shopping. Cristina Neagu a pus însă mâna pe o brăţară cu pietre preţioase înşirate pe ea, care costă aproximativ 2.000 de lei. A dat cu cardul şi a ieşit mulţumită.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net