S-a căţărat beat pe un burlan şi a căzut în cap

Ultima actualizare:

A fost internat la Terapie Intensivă, însă medicii au spus de la început că şansele lui de supravieţuire sunt extrem de reduse. Sâmbătă seara, tânărul de doar 23 de ani s-a stins, în ciuda efoturilor depuse de medici. "Pacientul a decedat după ce a intrat în stop-cardio respirator.

Medicii au încercat resuscitarea, dar, din păcate, tânărul nu a mai fi putut fi salvat", a declarat Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Tânărul a fost găsit în noaptea de 24 spre 25 septembrie în stradă, în zona căminelor studenţeşti de pe Bd. Victoriei, din Sibiu, inconştient, într-o baltă de sânge. Cercetările oamenilor legii au stabilit că tânărul a căzut de la înălţime, existând posibilitatea ca acest lucru să se fi întâmplat atunci când a încercat să escaladeze un burlan de la unul din căminele studenţeşti, acolo unde locuia iubita lui.

"Din primele cercetări s-a stabilit faptul ca tânărul prezintă leziuni specifice unei lovituri prin cădere. Până în acest moment nu există suspiciuni cu privire la săvârşirea unei fapte cu violenţă. Cercetările sunt efectuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu", spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului judeţean de Poliţie. Potrivit unor surse apropiate anchetei, baschetabalistul s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul în care a căzut. 

Un cerb a fost lovit mortal de un taximetrist la ieşirea din Sibiu spre Bucureşti. În maşină se afla tatăl baschetbalistului Andrei Lefter."Parcă e un blestem, acum eram în drum spre Bucureşti, să iau hainele fiului meu de pe Olteniţei", a declarat pentru citynews.ro tatăl sportivului. Şoferul taxiului a spus că cerbul i-a sărit în faţă şi nu a avut cum să-l evite. Accidentul s-a petrecut, ieri, în jurul orei 13. Vestea morţii baschetbalistului i-a îndoliat pe foştii coechipieri. "CSU Atlassib Sibiu îşi exprimă regretul pentru trecerea lui în nefiinţă. Dumnezeu să-l ierte", se arată în mesajul postat pe site-ul echipei.

În vârstă de 23 de ani, Andrei Lefter era originar din Ploieşti. De-a lungul carierei sale, el a evoluat doar la două cluburi: CSU Ploieşti şi CSU Atlassib Sibiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net