România e în stare de șoc: Simona Halep a fost eliminată la US Open!

Ultima actualizare:

    Simona Halep a câştigat primul meci în calitate de număr 2 mondialFoto: Guliver/Getty Images
Simona Halep a câştigat primul meci în calitate de număr 2 mondialFoto: Guliver/Getty Images

Rezultat incredibil la US Open! Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a fost învinsă în turul al treilea la US Open de o jucătoare clasată în afara Top 100, Mirjana Lucic-Baroni!

Surpriză incredibilă la US Open! Din păcate, una negativă pentru români. Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a fost eliminată în turul al treilea al ultimului turneu de Grand Slam al anului.

De la începutul sezonului american Simona Halep nu s-a simțit deloc în largul ei. A jucat ezitant la Cincinnati, unde a părăsit turneul în sferturile de finală, apoi a fost învinsă în optimi la New Haven. Toată lumea a sperat că își va reveni la US Open, fiind odihnită și gata să se bată pentru primul titlu de Grand Slam al carierei. După un prim tur chinuit în fața unei americance fără clasament mondial a urmat o victorie cu Cepelova și totul părea că merge pe drumul cel bun. A venit însă meciul cu croata Mirjana Lucic-Baroni, o fostă mare jucătoare, dar revenită în circuit în 2012 după o pauză de mai mulți ani. Situată pe locul 121 în lume, venită din calificări, aceasta s-a impus surprinzător cu 7-6, 6-2. Simona, care nu s-a regăsit deloc, a condus cu 5-2 în primul act, a avut atunci și minge de set, dar apoi s-a prăbușit și nu a mai emis pretenții. O înfrângere grea, care o va face mai mult ca sigur că piardă locul 2 în clasamentul mondial după terminarea acestui turneu.

Iată cum a decurs meciul.

lucic - Halep 6-2. Croata câștigă partida.

Lucic - Halep 5-2. Croata a castigat un nou break. Simona a incheiat game-ul cu o noua dubla greseala!

Lucic - Halep 4-2. Jucatoarea noastra e la serviciu, urmeaza un game foarte important. Din pacate, Simona joaca foarte slab, dupa parerea mea sansele de victorie sunt minime daca nu schimba radical ceva in jos.

Lucic - Halep 3-2. Un game foarte important, castigat cu greu de jucatoarea noastra, care mai poate spera la o revenire.

Lucic - Halep 3-1. Simona are probleme serioase...

Lucic - Halep 2-1. Croata a reusit break-ul.

Lucic - Halep 1-1 în setul doi.

Lucic - Halep 7-6. Incredibil de trist, Simona Halep pierde primul set al meciului din turul 3 de la US Open! L-a incheiat cu o dubla greseala! Acum a plecat la toaleta, la fel ca si in meciul cu Collins, din primul tur.

Lucic - Halep 6-6. Simona isi castiga serviciul si setul intra in tie-break.

Lucic - Halep 6-5. Lucic reuseste o serie incredibila de patru game-uri castigate la rand si conduce in primul set. Halep urmeaza la serviciu.

Lucic - Halep 5-5. Croata reuseste al doilea break consecutiv si egaleaza situatia!

Lucic - Halep 4-5. Romanca serveste din nou pentru set. Data trecuta cand a servit a ratat mai multe mingi de set

Lucic - Halep 2-5. Românca a reușit un nou break și va servi pentru câștigarea primul set.

Lucic - Halep 2-4. Jucatoarea noastra se indreapta spre castigarea setului.

Lucici-Baroni - Halep 2-3. Simona a întors scorul cu o lovitură uluitoare.

Mirjana Lucici-Baroni - Simona Halep 2-1

După trei meciuri, conduce sportiva din Croaţia.

Simona Halep, numărul doi mondial. va juca, în jurul orei 20.30, în turul trei la US Open, în compania sportivei croate Mirjana Lucici-Baroni, locul 121 WTA. Tot azi, la dublu mixt, Horia Tecău va evolua în runda inaugurală.

Meciul dintre Halep şi Lucici-Baroni este al doilea programat pe Grandstand, urmând să aibă loc după terminarea partidei dintre Gael Monfils şi Gonzales.

Tot azi, Horia Tecău va debuta la dubklu mixt. El va face pereche cu cehoaica Lucie Hradecka. Favoriţi numărul 5, ei vor întâlni în primul tur contra perechii Hao-Ching Chan/Max Mirnîi (Taiwan/Belarus).

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net