Monica Niculescu s-a oprit în optimi la Wimbledon

Ultima actualizare:

    Monica NiculescuFOTO: AP
Monica NiculescuFOTO: AP

România a rămas fără reprezentanţi pe tablourile principale de simplu de la Wimbledon. Monica Niculescu a fost eliminată ieri în optimile de finală, la capătul unui meci pe care l-a avut în mână în prima sa parte.

Monica Niculescu a ratat şansa unei premiere a carierei: calificarea în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam. Românca a fost învinsă cu scorul de 1-6, 7-5, 6-2, de sportiva elveţiană Timea Bacsinszky, a 15-a favorită a competiţiei, la capătul unui meci care a durat două ore şi nouă minute.

Meciul a fost dominat la început de jucătoarea noastră, care părea că nu va avea nici o problemă să-şi adjudece victoria. Din păcate, în tenis lucrurile se schimbă mai rapid decât şi-ar putea imagina cineva, astfel că elveţianca a revenit în joc, a profitat de degringolada instalată în jocul româncei în setul secund şi a reuşit să egaleze situaţia pe tabelă după o sarabandă a break-urilor. Din păcate, setul decisiv a fost o copie a primului, dar în sens invers, Bacsinszky impunându-se lejer. Astfel, Monica a ratat să scrie o pagină de istorie personală, iar România a rămas fără jucătoare într-o competiţie de la care aveam mari speranţe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net