Momente de groază la handbal. Au sărit pe soțiile și copiii adversarilor

Ultima actualizare:

    Momente de groază pentru soțiile și copii jucătorilor de la HC Dobrogea Constanțacaptură video
Momente de groază pentru soțiile și copii jucătorilor de la HC Dobrogea Constanțacaptură video

Meciul de handbal dintre HC Dobrogea Constanța și Dinamo București a fost marcat de incidente extrem de grave. Supărați că echipa favorită este pe cale să piardă, suporterii Dinamo București au dat buzna în tribune, năvălind peste soțiile și copii adversarilor.

 Cu un minut și jumătate înainte de finala partidei din returul semifinalelor play-off-ului dintre HC Dobrogea Constanța și Dinamo București, 27-25 scor final, au avut loc incidente neprevăzute și grave, cu un impact puternic asupra copiilor, dar și jucătorilor.

HC Dobrogea Constanța conducea cu două goluri, moment în care galeria lui Dinamo București s-au revoltat și au început un scandal uriaș. Fanii alb-roșilor s-au luat la bătaie cu forțele de ordine și au rupt lanțul făcut din oamenii de pază. Mai mult decăt atât, în timpul încăierării s-au folosit și gaze lacrimogene. Imediat ce au trecut de forțele de ordine, suporterii au pătruns violent în zona tribunei peste soțiile și copii handbaliștilor de la Constanța.

Jandarmii au intervenit și au evacuat suporterii scandalagii, în timp ce fanii dobrogenilor îi huiduiau. ”Rușine! Rușine! Plecați acasă!”, strigau indignați suporterii dobrogei, conform gsp.ro.

Antrenorul Constanței, Aihan Omer, s-a arătat stupefiat de acțiunile suporterilor lui Dinamo și nu-i venea să creadă la ce asistă. ”În tribune se aflau mulți copii, unii probabil pentru prima oară la un meci. S-au speriat și probabil s-au gândit că așa e mereu la handbal. Sper să nu se mai repete”, a declarat acesta.

Dan Georgescu, vicepreședintele FR Handbal și fost oficial al lui Dinamo, a acuzat clubul gazdă de faptul că n-a lăsat spațiu destul în sectorul dinamovist, dar și de faptul că fanii alb-roșilor au fost provocați: "Suporterii au fost provocați de câțiva fani ai fostului FC Farul, care au venit în zona galeriei, și de acolo a pornit scandalul. Când au intervenit cei de la pază, suporterii dinamoviști s-au refugiat spre tribună".

Observatorul și arbitrii vor înainta rapoartele lor către Comisia de Disciplină a FR Handbal pentru ca incidentele să fie analizate, urmând ca apoi să se decidă sancțiunile.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net