Maria Sharapova își întâlnește coșmarul în finala Australian Open

Ultima actualizare:

    Maria SharapovaFOTO: AP
Maria SharapovaFOTO: AP

Finală perfectă pentru statisticieni, imperfectă pentru noi, românii, la Australian Open. Vor lupta pentru trofeul de la Melbourne primele două jucătoare ale lumii.

Serena Williams, liderul mondial, va lupta sâmbătă pentru titlul de la Australian Open contra Mariei Sharapova, după două semifinale fără istorie. Serena a câștigat cu scorul de 7-6, 6-2 pe compatrioata ei Madison Keys, care a uimit pe toată lumea cu spiritul ei de luptă, salvând 9 mingi de meci. Cu acest succes, Serena și-a asigurat menținerea pe locul 1 în clasamentul WTA. Serena are deja 18 titluri de Grand Slam in palmares.

Adversara Serenei va fi rusoaica Maria Sharapova, care a câștigat cu scorul de 6-3, 6-2 de compatrioata ei, Ekaterina Makarova. Pentru Sharapova aceasta va fi a patra finală la Australian Open, unde a câștigat un titlu, în 2008. În total, Maria a disputat până acum 9 finale de Grand Slam, câștigând 5.

Va fi a 19-a întâlnire dintre Serena Williams și Maria Sharapova, liderul clasamentului mondial câștigând 16 din cele 18 meciuri disputate. De altfel, americanca este un adevărat coșmar pentru Sharapova, care a câștigat ultima dată în 2004! Adică atunci când Madison Keys, învinsa Serenei de azi, avea doar 9 ani! De atunci, Serena a câștigat 15 meciuri la rând!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net