"M-a lovit pentru că meritam!"

Ultima actualizare:

    Andrada Surdeanu a fost bătută chiar pe teren, imediat după meci, de tatăl ei
Andrada Surdeanu a fost bătută chiar pe teren, imediat după meci, de tatăl ei

Incident şocant petrecut săptămâna trecută, la un turneu internaţional de tenis pentru junioare disputat în Israel. O jucătoare din România, Andrada Surdeanu, a fost bătută chiar pe teren, imediat după meci, de tatăl ei, care îi este şi antrenor! Acesta a fost reţinut joi de poliţia israeliană şi va fi eliberat azi.

Supărat că fata lui pierduse cu 6-2, 7-6 în faţa principalei favorite, rusoaica Daria Kruzhkova, în sferturile de finală, tatăl Andradei, Lucian Surdeanu, care de profesie e pilot militar, a început să o certe chiar pe teren. Conform apropiaţilor, nervii i s-au întins la maximum când a văzut că fata nu-l asculta şi butona telefonul mobil, aşa că i-a tras o palmă, lovind-o peste nas, iar ea a sângerat.

Pe site-urile de  socializare Andrada  a postat multe poze  alături de tatăl ei
Pe site-urile de socializare Andrada a postat multe poze alături de tatăl ei

La câteva ore după incident, tatăl a fost ridicat de poliţie. Uluitor e că, deşi bătută, jucătoarea care va împlini 17 ani la 1 ianuarie spune, într-o postare pe Facebook, că merita să fie bătută: ”Recunosc că m-a lovit o dată. Şi ce? M-a lovit pentru că meritam. M-am comportat iresponsabil şi tatăl meu a avut un moment de rătăcire pe care orice părinte sunt sigură ca l-a avut. M-am speriat, recunosc, dar ştiu că regretă ce a făcut şi mă iubeşte la fel de mult cât îl iubesc eu! Îl iubesc pe tata şi îmi doresc cu toată inima sa vina acasă, să putem continua această călătorie a tenisului împreuna cu suportul întregii familii!”. Antrenor la un club din Constanţa, Lucian Surdeanu va fi eliberat din arest azi şi va reveni în ţară pentru a-şi relua activitatea de antrenor. El a primit şi o amendă de 300 de euro.

Şi alte mari jucătoare au fost agresate de taţi

Croata Mirjana Lucic
Croata Mirjana Lucic

În tenisul feminin există numeroase exemple de jucătoare care au recunoscut bătăile la care au supuse. Şi toate marile scandaluri au pornit de la o primă palmă.Croata Mirjana Lucic, cea care a învins-o la US Open pe Halep, era bătută constant de tatăl ei. Prima dată, la 5 ani, după un meci pierdut în faţa unei fetiţe de 9 ani! La fel, Jelena Dokic, fost număr 4 în 2002. A doua jucătoare a lumii în 1981, Andrea Jaeger, care a abandonat tenisul la 18 ani, a mărturisit că primea constant bătăi de la tatăl ei după înfrângeri. Jaeger spunea despre relaţia tată antrenor - copil în tenis: „E dificil ca unul din părinţi să-ţi fie antrenor pentru că îşi pierde latura părintească”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net