Halep s-a întâlnit cu favoritul ei

Ultima actualizare:

    Simona şi Smiley  ar face o pereche  frumoasă la  dublu mixt FOTO: ProTV
Simona şi Smiley ar face o pereche frumoasă la dublu mixt FOTO: ProTV

Aflată de câteva zile în ţară, unde se recuperează după accidentarea la tendonul lui Ahile, Simona Halep a avut o surpriză extrem de plăcută.

Simona a fost vizitată la antrenamente de interpretul ei favorit, Smiley (32 de ani). „Sunt un mare fan al Simonei şi trebuie să recunosc că am fost foarte emoţionat să o întâlnesc tocmai la ea acasă, pe terenul de tenis. Cunoscând-o personal, nu pot să spun decât că o apreciez şi mai mult ca înainte. Dincolo de faptul că este o supersportivă, lucru pe care îl demonstrează în fiecare meci, este şi un om extraordinar de frumos şi de modest. A fost o onoare pentru mine să schimb câteva mingi cu numărul 2 mondial WTA şi îi mulţumesc pentru asta”, a spus Smiley.

Tenismena va merge la «Vocea României»

Simona afirmase în urmă cu o lună, în timpul turneelor nord-americane, că Smiley este interpretul său preferat şi că melodia „Acasă” este favorita ei. Tenismena a adus pe teren două rachete, l-a învăţat pe Smiley câteva scheme de joc şi l-a surprins cu o minge în stilul unui meci de la un turneu de Grand Slam. Apoi, în semn de mulţumire, ea i-a oferit o rachetă de tenis cu autograf. În schimb, Smiley i-a cântat Simonei melodia „Acasă”, dar a şi invitat-o la o ediţie a emisiunii „Vocea României”, acolo unde el este jurat. Aceasta va fi pusă în practică după ce Simona va reveni de la Turneul Campioanelor, competiţie pentru care se pregăteşte intens acum şi care va avea loc în ultima săptămână a lunii octombrie. 

Simona i-a dat  cadou lui Smiley o  rachetă cu autograf
Simona i-a dat cadou lui Smiley o rachetă cu autograf
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net