Halep, relaxare la pescuit

Ultima actualizare:

    Halep a fost pentru două zile în DeltăFoto: Arhivă personală
Halep a fost pentru două zile în DeltăFoto: Arhivă personală

Cap de serie numărul 2 la turneul de la Wuhan, aflat la prima ediţie, Simona Halep a dezvăluit pentru cotidianul L’Equipe cum s-a recuperat după eliminarea din turul 2 de la US Open.

„După US Open mi-am luat o scurtă pauză şi am fost la pescuit”, a dezvăluit Halep. Ea a mai spus că acum se simte foarte bine şi e gata pentru finalul sezonului: „Sunt pregătită pentru turneele din Asia şi sunt încrezătoare, deoarece am avut un an bun”, a mai spus Simona. Ea a dezvăluit că obiectivul actual nu e să ajungă numărul 1 mondial: „Locul 1 nu este un obiectiv pentru mine. Serena Williams este foarte puternică şi a jucat bine la US Open. Obiectivul meu din acest an a fost să mă calific la Turneul Campioanelor de la Singapore. Anul trecut am jucat în Turneul Campioanelor mici de la Sofia şi atunci am spus că vreau să ajung la marele Masters. Acum, sunt fericită că am reuşit acest lucru. Este o senzaţie plăcută să te afli printre cele mai bune opt jucătoare din lume. Va fi o experienţă interesantă şi sper să mă descurc bine. Familia şi prietenii mei vor fi acolo, aşa cum au fost şi la Roland Garros. Vor fi cam 20 de persoane”, a mai spus Halep.

Joacă azi la Wuhan

Simona Halep va juca, de azi, la tuneul de la Wuhan, dotat cu premii în valoare totală de  2.440.070 de dolari. Prima adversară a Simonei va fi Garbine Muguruza. Halep a avut BYE în primul tur. Pentru a fi sigură că rămâne pe 2 în lume, Halep trebuie să ajungă în finală.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net