Grupă la Mondial cu Franţa şi Spania

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu, cea  mai bună jucătoare  din lume, liderul  naţional al României
Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare din lume, liderul naţional al României

Cea mai de succes selecţionată a sportului românesc s-a calificat din nou la un Campionat Mondial după dubla victorie cu Austria, iar ieri a avut emoţii la tragerea la sorţi a grupelor. Până la urmă a ieşit bine! Chiar dacă am dat de Franţa şi Spania, măcar le-am evitat pe nordice!

România a fost în urna a doua valorică, iar soarta a făcut să fie extrasă în Grupa A, alături de capul de serie, Franţa. Au mai venit apoi alături de noi Spania şi Slovenia, din Europa, africancele din Angola şi sud-americancele din Paraguay. Se califică în optimi primele patru şi n-ar trebui să avem emoţii pentru acest obiectiv.

Fetele lui Xavier Pascual ţintesc însă unul dintre primele două locuri, astfel încât la încrucişarea cu Grupa B, din fazele eliminatorii, să nu dea peste Norvegia, campioana în exerciţiu şi coşmarul care în urmă cu doi ani ne-a învins de două ori, o dată în grupe şi o dată în semifinale. De asemenea, şi locul 4 de la Mondialul din Danemarca, Polonia, trebuie evitată. Iar şanse sunt!

Franţuzoaicele lui Olivier Krumbholz nu s-au mai atins de o medalie din 2011 şi sunt în reconstrucţie, iar Spania a demonstrat că e o echipă solidă, dar inconstantă. În plus, faţă de ele avem o revanşă de luat de la Mondialul precedent, când ibericele ne-au învins la 8 goluri diferenţă, tot în faza grupelor. Angolezele trebuie tratate şi ele cu seriozitate, iar Paraguay şi Slovenia ar trebui învinse şi cu rezervele. Neagu şi compania vor juca toate meciurile din Grupa A la Trier, începând cu 1 decembrie, şi speră să urce din nou pe podium, după ce în 2015 au obţinut bronzul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net