FOTO: Larisa Iordache s-a operat. Iată prima fotografie de la spital

Ultima actualizare:

    Larisa Iordache in lacrimi, dupa groaznica accidentareFOTO: EPA
Larisa Iordache in lacrimi, dupa groaznica accidentareFOTO: EPA

Accidentată grav chiar în minutele premergătoare intrării în calificările Campionatului Mondial de gimnastică, Larisa Iordache a fost operată marți, la București.

După cum a scris pe Facebook, operația efectuată de medicul Bogdan Codorean ”a decurs exact așa cum a trebuit”. Vizitată deja de prieteni, Larisa are salonul plin de baloane cu Mickey Mouse, preferatul ei, și privește optimistă spre viitor. Ea a declarat că nu se gândește la retragere, deși a fost foarte greu încercată de accidentări, astfel că dacă totul decurge normal, în primăvara viitoare o putem vedea din nou în sala de antrenament.

Larisa Iordache a suferit o ruptură a tendonului lui Achile la piciorul stâng chiar înaintea calificărilor la CM de la Montreal. Ea a scris pe Facebook, la 24 de ore de la accident un mesaj emoționant: ”Când am spus că sunt pregătită pentru orice nu mă aşteptam chiar la asta. Ce-i drept, m-a cam luat prin surprindere. Deşi sunt bulversată, încerc să îmi adun cuvintele pentru a putea să vă mulţumesc din tot sufletul. N-am crezut că toată munca noastră, a mea şi a antrenorilor, se poate evapora într-o fracţiune de secundă. N-am crezut şi încă pare un vis neplăcut. Dar, cum e vorba aceea, ”cazi de şapte ori, te ridici de opt”, eu o aleg de fiecare dată, iar acum din nou o să o fac, însă sper să îmi iasă mai bine. Mulţumesc încă o dată pentru mesaje, gânduri bune şi susţinerea voastră. Mulţumesc antrenorilor mei pentru tot. We are a team! Mulţumesc familiei mele pe care o iubesc şi mă iubeşte necondiţionat, pentru fiecare clipă în care îmi sunteţi alături. Mulţumesc”, a scris Larisa Iordache în mesajul de pe Facebook.


    Larisa Iordache, dupa operatia suferita la piciorul stangFOTO: Facebook
Larisa Iordache, dupa operatia suferita la piciorul stangFOTO: Facebook
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net