Fetno, noua modă în sport, i-a tonifiat tot corpul! Anca Niţă a uitat de dietă

Ultima actualizare:

    Anca Niţă nu stă locului nici măcar în vacanţăfoto: arhiva personală
Anca Niţă nu stă locului nici măcar în vacanţăfoto: arhiva personală

Se poate să ai un trup de zeiţă şi să nu fii nevoită să te cenzurezi la mâncare! Anca Niţă (39 de ani), antrenoarea de aerobic care a inventat "Fetno", fitness pe muzică de folclor, nu-şi mai aminteşte momentul în care să fi avut restricţii la diferite alimente. Practică sport de când se ştie, iar noul ei concept a ajutat-o să-şi menţină corpul tonifiat, fără urme de celulită. Fosta gimnastă a făcut furori pe plajele din Grecia, în ultima ei vacanţă din care abia s-a întors.

"Mănâncă" sport pe pâine de când era doar un copil şi nici în vacanţe nu stă locului. Anca Niţă, gimnasta care a inventat conceptul Fetno, e rezistat cu greu la plajă fără să facă exerciţii fizice. Antrenoarea a fost plecată o săptămână în Grecia şi nu a făcut doar parada costumelor de baie pe plajă, ci a demonstrat că are dimensiuni de model. Tânăra, în prezent instructor și master trainer internațional de fitness, aerobic și coregraf de dans, se laudă de ani buni cu o siluetă de invidiat şi nu datorită vreunei diete-minune, ci doar a obiceiului ei de a practica "Fetno", concept care a ajutat-o să-şi tonifice tot corpul.


    Anca are o greutate de 49-50 de kilograme de foarte mulţi anifoto: arhiva personală
Anca are o greutate de 49-50 de kilograme de foarte mulţi anifoto: arhiva personală

"Nu am avut niciodată răbdare să stau la plajă, aşa că în cele 15-30 de minute cât m-am chinuit să nu fug am făcut exreciţii uşore, uneori chiar de pe şezlong, ca să nu atrag atenţia asupra mea. Este foarte adevărat că practicând Fetno nu doar că slăbeşti, ci şi ajungi la dimensiuni ideale. Doamnele care au început să facăcu mine, au reuşit să dea jos 4-5 kilograme în câteva luni şi să piardă centimetri în talie şi coapse. La mine este un mod de a mă menţine în formă. Eu am o greutate constată de 49-50 de kilograme de foarte mulţi ani", a povestit Anca Niţă.     

Ce înseamnă Fetno

Fetno reprezintă folclorul stilizat al poporului român. Stilul se adresează atât copiilor, cât și adulților, tuturor celor care sunt deschiși spre nou, dar care țin cont și de tradițonal. Conceptul a fost bine primit de cei pentru care sportul, dansul și mișcarea înseamnă să atingă o stare de bine. Instructorii spun că noul concept contribuie la echilibrul dintre un trup sănătos, armonios și un psihic bun. 


    Anca a pregătit 14 instructori de
Anca a pregătit 14 instructori de

O şedinţă de "Fetno" durează 50 de minute, iar în timpul ei se ard 700-800 de calorii. Prin dans se lucrează toate grupele de muşchi, în special cei abdominali şi fesieri. Recent, Anca Niţă a pregătit prima serie de instructori de "Fetno" din România, curs care a durat două zile. Aceştia vor preda mai departe noul concept în oraşele, precum Braşov, Ploieşti şi Bucureşti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net