Favoriții s-au impus la turneul de baschet 3x3 de la Constanța

Ultima actualizare:

    Turneul de baschet 3x3 de la Constanta a fost un succes
Turneul de baschet 3x3 de la Constanta a fost un succes

Dream Team Școala Veche a dat o adevărată lecție de baschet 3x3 la Superbet Constanța Streetplay.

Școala Veche, echipa care în această vară a reprezentant România în competițiile internaționale de baschet 3x3, a câștigat Superbet Constanța Streetplay, a șaptea etapă din circuitul național Sport Arena Streetball Tour.

Turneul care s-a încheiat duminică seara pe esplanada Perla din Mamaia, a fost dominat de echipa bucureșteană alcătuită din Mihai Văcărescu, Bogdan Sandu, Marius Ciotlăuș și Cezar Bărăgău, care a câștigat toate cele șase meciuri înainte de expirarea timpului regulamentar și a avut o medie de 21,3 puncte pe meci.

Cei patru i-au învins în finală pe marii lor rivali de la Rahova’s Finest, scor final 21-7, bifând cel de-al doilea succes din tur, în timp ce Rahova are trei turnee cucerite.

Cele două terenuri de baschet instalate în apropierea plajei din Mamaia au fost principalul punct de atracție pentru două zile, mii de spectatori oprindu-se pentru a urmări partidele, dar și pentru a participa la concursurile care le-au fost dedicat și la care au putut câștiga premii în bani sau obiecte oferite de partenerii competiției.

La Open Feminin, echipa Agro Squad, cu Mihaela Chelariu, Sonia Vilcinschi, Alexandra Chițanu și Alexandra Anghel de la CS Agronomia Bucureși în componență, au câștigat turneul după o finală echilibrată, scor 16-13 cu Foxi Squad.


    Imagine din timpul meciurilor de la Constanta
Imagine din timpul meciurilor de la Constanta

Demonstrațiile de slam-dunk, momentele de dans și execuțiile spectaculoase ale majoretelor au completat un week-end plin de distracție. Baschetul 3x3 devine din ce în ce mai popular, mai ales după ce a fost inclus pe lista disciplinelor olimpice, începând cu ediția Tokyo 2020, iar la turneul constănțean s-au înscris aproape 300 de jucători.  

Superbet Constanța Streetplay a fost un eveniment marca Sport Arena Streetball, organizat în parteneriat cu Asociația Terra Semper Fidelis Perspectiva pentru Viitor, Primăria Municipiului Constanța și Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Constanța. Turneul a fost susținut pe plan local de Samsung, Ciuc Radler, Stirom, Clubul Sportiv Athletic Constanța, Asociația Județeană de Baschet Constanța, Al Promt, Fit Express, Hesperis Group, Ferma Stoian și Radio Constanța. Circuitul național Sport Arena Streetball este susținut de Superbet, Nike, Fitbit, Gatorade, Pegas, Ideal Board Games. Powered by Kiss FM.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net