Fără Simona Halep, Irina Begu este regina

Ultima actualizare:

    Irina nu a jucat în turul doi, adversara ei retrăgându-se din turneu
Irina nu a jucat în turul doi, adversara ei retrăgându-se din turneu

Simona Halep ne-a făcut o surpriză neplăcută, pierzând în primul tur al openului madrilen, dar avem înlocuitor pe măsură în capitala Spaniei. Irina Begu a acces ieri fără luptă în şaisprezecimile competiţiei, după ce Andreea Petkovic s-a retras.

Vestea bună a venit pentru românca în vârstă de 24 de ani ieri, în jurul orei 16.00, cu doar câteva zeci de minute înaintea partidei din turul doi. “Noaptea trecută am fost diagnosticată cu o gastroenterită şi, din păcate, trebuie să mă retrag de la acest turneu. Îmi place să joc aici. Aştept cu nerăbdare să revin la Madrid şi anul viitor”, a scris Petkovici pe contul de Twitter al competiţiei şi a devenit astfel oficial.

Irina Begu, numărul 37 mondial în clasamentul WTA, s-a calificat surprinzător în turul al treilea, asigurându-şi deja un cec de 52.090 de euro şi 120 de puncte WTA.

În şaisprezecimi, Begu va juca împotriva învingătoarei dintre americanca Varvara Lepchenko şi cehoaica Barbara Zahlavova Strycova. Prima a trecut în turul precedent de o altă româncă, revelaţia din Cupa Fed, Andreea Mitu, intrată pe tabloul principal din calificări. Irina Begu a trecut în primul tur la Madrid de nipona Kurumi Nara, în minimum de seturi, 7-6, 6-1.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net