Doroftei: „Nu m-aş gândi că a fost ceva între soţia mea şi Bute"

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Foastul campion mondial la box şi-a explicat atacurile la adresa lui Lucian Bute, despre care a spus recent că e un sportiv materialist ce luptă în meciuri slabe.

NU RATA

Doroftei: Bute se luptă la o categorie slabă

Doroftei, în rol de chelner -FOTO

Mircea Badea, box la bustul gol alături de Doroftei - VIDEO

Moşule, ce tânăr eşti! Doroftei la cota 40!

Doroftei: «Eu nu luam  prafuri, beam o bere!»

„Moşul" a fost invitat marţi seara în emisiunea „Happy Hour", aici încercând să mai îndulcească declaraţiile la adresa lui Lucian Bute, actualul campion mondial la box în versiunea IBF.

Doroftei (40 de ani) a ţinut să infirme şi speculaţiile presei cum că mărul discordiei, în conflictul celor doi, ar fi o femeie, mai precis Monica Doroftei (35 de ani). Desprea aceasta s-a scris că Bute (30 de ani, foto) ar fi avut bucurii la ea în urmă cu ani buni.

„Nu aş putea să mă gândesc că a fost ceva între soţia mea şi el. El e mai mic cu 10 ani decât mine. Lumea nu se poate atinge de mine şi vrea să găsească ceva în familie. Am o familie fericită, am trei copii minunaţi. A fost dragoste la prima vedere. Noi când ne-am cunoscut, eu eram un nimeni", a menţionat Leonard (foto) în emisiunea lui Măruţă.

simeon stalpnicul png

Doroftei a ţinut să precizeze că nu-şi retrage declaraţiile şi că susţine ce a spus despre Bute. „Eu mi-am spus părerea faţă de un meci. Meciurile sunt slabe. Nu spun că meciul a fost aranjat, ci slab pentru valoarea lui. Bute e bun, e foarte bun, are un potenţial mult mai mare. Nu e crescut în generaţia noastră, în care se făcea performanţă, şi vrea să facă bani."

În plus, i-a transmis lui Bute să nu se mai plângă de faptul că nu e văzut în România în galele sale de box. „Să nu mai plângă că nu-i cumpără românii meciurile! Dacă o să faci meciuri adevărate, de campion mondial, o să vezi că românii o să se îngrămădească. E criză, frate!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net