Din naționala de handbal, la hochei!

Ultima actualizare:

    Handbalistele și hocheiștii s-au distrat pe pationoar
Handbalistele și hocheiștii s-au distrat pe pationoar

Două dintre handbalistele echipei naționale și-au testat talentul... pe gheață. Fetele au acceptat provocarea hocheiștilor de la Corona Brașov.

Andreea Pricopi și Marinela Nițu au fost în lotul României la amicalele cu Spania. Pentru Andreea, vicecampioana mondială universitară în 2016, a fost debutul în naționala mare. Și-a sărbătorit reușita într-un mod inedit. A încercat sa dea goluri încălțată cu patine și cu un puc în loc de minge. Zoltán Csíki și Matyas Zsolt, colegii de club de la Corona Brașov, au fost profesorii Andreei, iar in poartă a stat cealaltă handbalistă. Marinela este extremă, iar talia mică și agilitatea au ajutat-o și în rolul de goalkeeper de hochei.


    Handbalistele s-au distrat la hochei
Handbalistele s-au distrat la hochei

"A fost o experiență interesantă. Este plăcut să faci și altceva în afară de handbal. Este bine să știi cât mai multe sporturi", a spus Andreea, care a adus cu ea și câteva mingii de handbal.

Nici așa nu i-a  fost  mai ușor pe gheață. Mai ales echipamentul a fost problema: "Au de pus atâtea lucruri pe ei! Nici nu știu cum pot să se miște! Dar este foarte interesant tot ce fac ei aici." Fetele au primit felicitări pentru convocarea la națională, dar și ele i-au încurajat pe hocheiștii de la Corona Brașov.


    Distracția a fost și pe banca de rezerve
Distracția a fost și pe banca de rezerve

"Lupii" joacă în finala campionatului național contra lui Sport Club Miercurea Ciuc. După trei meciuri, harghitenii conduc cu 2-1 la meciuri (se joacă în sistem cel mai bun din 7 partide).

"Cu siguranță vom veni la patinoar la meciurile decisive să îi încurajăm pe baieții de la club. La anul sperăm să ne batem și noi la titlu. Anul acesta singurul obiectiv realist a rămas Cupa României", au precizat handbalistele.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
image
actualitate.net
image
actualitate.net