Deputatul PSD Bogdan Diaconu: «Sunt fericit cu Maria!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Maria Olaru, una dintre cele mai mari gimnaste din istoria României, şi-a găsit jumătatea. Povestea de iubire pe care o trăieşte alături de deputatul PSD Bogdan Diaconu a fost confirmată de acesta din urmă pentru Click!

"Da, recunosc cu mâna pe inimă, eu şi Maria suntem împreună şi suntem foarte fericiţi. Relaţia noastră evoluează zi de zi, pe măsură ce ne cunoaştem tot mai bine şi descoperim cât de multe lucruri avem în comun. Maria şi cu mine credem în relaţia noastră, astfel încât nevedem viaţa împreună", a precizat Bogdan Diaconu (34 de ani).

El a confirmat astfel zvonurile care vorbeau despre o relaţie dintre cei doi. Maria Olaru (31 de ani) este ultima campioană mondială absolută din istoria gimnasticii româneşti, titlu pe care îl mai deţine, din România, doar Aurelia Dobre. De altfel, în ziua de 14 octombrie, chiar în ziua în care se împlineau 14 ani de la cucerirea titlului, deputatul a postat pe Facebook un mesaj de felicitare pentru iubita lui: "Acum 14 ani ne-ai făcut mândri că suntem români! Felicitări! Eşti campioană în sport, dar mai ales în viaţă! Sunt mândru de tine, Maria!", suna mesajul adresat de politician.

Retrasă din activitate, Maria Olaru este, în prezent, cadru universitar la Universitatea de Vest din Timişoara, dar şi director al Academiei Olimpice Române, Filiala Timiş.

simeon stalpnicul png

„Nu puteam trece peste acea zi atât de importantă pentru România şi pentru gimnastica românească fără să aduc un tribut de recunoştinţă celei care ne-a ridicat ţara pe primul loc la Mondiale, performanţă care, după cum ştiţi, nu a mai fost repetată de atunci. Şi da, într-adevăr, şi pentru că sunt mândru de ea", a spus el.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net