Campioni în premieră!

Ultima actualizare:

    Ungur şi Copil  vor primi  24.780 de euro
Ungur şi Copil vor primi 24.780 de euro

Nu există satisfacţie mai mare pentru un tenisman decât să ia primul titlu al carierei acasă, în faţa rudelor şi amicilor. Asta au trăit, ieri, Copil şi Ungur, campionii de dublu la BRD Năstase-Ţiriac Trophy.

În finala de dublu a turneului ATP de la Bucureşti, Marius Copil şi Adrian Ungur au învins, cu scorul de 3-6, 7-5, 17-15, într-o oră şi 42 de minute, cuplul Nicholas Monroe/ Artem Sitak (SUA/ Noua Zeelandă). Ungur şi Copil preiau astfel ştafeta de la Horia Tecău, absent anul acesta din cauza unei tendinite, dar campion în ultimele trei ediţii, alături de trei parteneri diferiţi. Culmea e că noii deţinători ai trofeului nu ar fi putut intra pe tablou dacă nu ar fi primit o invitaţie din partea organizatorilor. 

Primul titlu nu se uită niciodată, iar pentru Ungur – care va deveni tată în două luni - data de ieri va rămâne mereu în memorie, pentru că a coincis cu ziua de naştere a mamei sale, căreia i-a şi dedicat trofeul. 

Titlul la simplu a fost cucerit de spaniolul Guillermo Garcia Lopez, care l-a învins cu 7-6, 7-6 pe Jiry Vesely la capătul unui meci întrerupt 4 minute de un spectator recalcitrant. Incidentul a avut loc în timpul setului doi, fanul fiind scos de oamenii de ordine.

Spectacol total la Arenele BNR

Ilie Năstase,  masat de Bahrami  şi Leconte
Ilie Năstase, masat de Bahrami şi Leconte

Primul lider ATP  din istorie a venit  însoţit de cele  două fetiţe
Primul lider ATP din istorie a venit însoţit de cele două fetiţe

Bahrami a fost  „omul-spectacol”  la show
Bahrami a fost „omul-spectacol” la show

Tradiţionalul meci demonstrativ programat în sâmbăta turneului bucureştean a fost, şi de data aceasta, o încântare pentru public. Cele patru nume grele intrate pe teren, Ilie Năstase, Henri Leconte, Mansour Bahrami şi Andrei Pavel au oferit un spectacol în adevăratul sens al cuvântului. Ilie Năstase a venit însoţit de cele două fete, Alessia şi Ema.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net