Aici s-a "mutat" Simona Halep!

Ultima actualizare:

    Simona Halep
Simona Halep

Piscină la etajul 57, 20 de restaurante, un spa renumit, un mall imens, cazinou şi camere luxoase. Concret, condiţii de cinci stele. Într-o asemenea locaţie îşi va petrece cel puţin şapte zile Simona Halep, aflată în Singapore, la Turneul Campioanelor.

Situată pe locul trei mondial, Simona Halep a ajuns în Singapore, unde va lua startul la Turneul Campioanelor. Stabilimentul în care sunt cazate cele opt jucătoare de tenis este unul de vis: Marina Bay Sands, un hotel luxos, cunoscut în întreaga lume pentru condiţiile pe care le oferă clienţilor, care nu sunt deloc puţini, în ciuda preţurilor ”piperate”.

Simona Halep, la tenis cu un ministru
Simona Halep, la tenis cu un ministru

Aşa arată hotelul  în care e cazată  Simona Halep
Aşa arată hotelul în care e cazată Simona Halep

Camerele cele mai scumpe oferă o  panoramă superbă
Camerele cele mai scumpe oferă o panoramă superbă

Sunt 2.560 de camere, cea mai ieftină costând peste 13 milioane de lei vechi pe noapte.  Dincolo de camerele dotate ultramodern, românca noastră are la dispoziţie toate facilităţile pe care şi le-ar putea dori. Marina Bay Sands este apreciat în special pentru piscina - Infinity Pool - situată la etajul 57, care oferă o panoramă fabuloasă. Dacă Simona simte nevoia să se răsfeţe sau să se relaxeze între meciurile de la Turneul Campioanelor, poate opta pentru Banyan Tree Spa, renumit centru wellness şi spa.

Din punct de vedere culinar, Halep are de unde să aleagă ce vrea să mănânce, pentru că Marina Bay Sands are 20 de restaurante, printre care şi Waku Ghin şi Guy Savoy, unde gătesc bucătari celebri. În plus, Platforma Sky Park este susţinută de 3 clădiri turn şi oferă grădini amenajate, cocktail-baruri şi o terasă de unde se poate vedea întregul stat-oraş insular.

A jucat tenis cu un ministru în Singapore

Piscina de la etajul  57 e atracţia  hotelului
Piscina de la etajul 57 e atracţia hotelului

Simona a ajuns în Singapore miercuri, iar de atunci a bifat deja două acţiuni promoţionale. Joi, ea a jucat tenis cu ministrul culturii din Singapore, dar şi cu câţiva copii, cărora le-a destăinuit secretele reverului ei nimicitor. Ieri, alături de Caroline Wozniacki şi de Ana Ivanovic, şi ele calificate la Turneul Campioanelor, Simona a jucat tenis cu 50 de copii de la o şcoală privată din Singapore. 

Sâmbătă îşi află adversarele

Simona Halep îşi va afla azi adversarele din grupa de la Turneul Campioanelor. Tragerea la sorţi a celor două serii va avea loc la ora 12.00, ora României. Cap de serie 3, ea poate cădea fie în grupa Serenei Williams, fie în cea a Mariei Sharapova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net