5 plusuri ale Simonei Halep la Roland Garros

Ultima actualizare:

    Simona joacă astăzi, de la ora 15.30, în  turul doi de la Roland Garros cu Mirjana Lucic-Baroni, din CroaţiaFoto: AP
Simona joacă astăzi, de la ora 15.30, în turul doi de la Roland Garros cu Mirjana Lucic-Baroni, din CroaţiaFoto: AP

Prezenţa Simonei Halep la Roland Garros în calitate de finalistă a ediţiei precedente şi de cap de serie 3 a atras toate privirile ziariştilor asupra ei. În plus, cum managerul ei e Virginia Ruzici, singura campioană de Grand Slam din România, lucrurile sunt cu atât mai interesante pentru toată lumea tenisului.

Campioană la Roland Garros în 1978, Virginia Ruzici, în prezent managerul Simonei Halep, a vorbit, pentru site-ul oficial al turneului, despre jucătoarea româncă, pe care o consideră capabilă să cucerească un titlu de Grand Slam. ”Simona a venit la Roland Garros într-o formă foarte bună. A jucat foarte bine la Roma, unde a pierdut în semifinale. Jocul ei este aşa cum vrea ea să fie”, a spus Virginia Ruzici.

“O văd ajungând foarte departe la acest turneu. Chiar dacă a câştigat multe puncte pe hard, ea e o jucătoare de zgură. Pe această suprafaţă se mişcă mai bine decât alte jucătoare, are o alunecare perfectă. Variază des jocul”, a mai spus Virginia Ruzici despre Simona.

În ceea ce priveşte diferenţele dintre Simona Halep din 2014 şi Simona Halep din 2015, Virginia Ruzici e fermă: ”La un an distanţă, Simona joacă mai bine, se mişcă mai bine, intră mai mult în teren. Poate anticipa loviturile adversarei şi lovi mai repede mingea. Returnează mai bine, într-un mod agresiv. De asemenea, şi-a îmbunătăţit serviciul, ceea ce nu înseamnă că nu vom mai vedea la ea duble greşeli sau erori din când în când. E mult mai consistentă şi mai solidă, atât pe primul, cât şi pe al doilea serviciu”, a încheiat Virginia Ruzici.

Ce a schimbat Simona Halep faţă de anul trecut

  • Se mişcă bine pe teren
  • Variază mult jocul
  • Loveşte mai rapid mingea
  • Anticipează mai bine loviturile adversarelor
  • Şi-a îmbunătăţit serviciul
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net