m.click.ro

top sombra

Bebeluşă de la «Cronica Cârcotaşilor», surprinsă cu gura plină - VIDEO

Yana, alături de iubitul ei de la acea vreme

Yana, alături de iubitul ei de la acea vreme

Yana Hristova este persoana în cauză, o bulgăroaică ce a escaladat treaptă cu treaptă scara celebrităţii în ţara vecină. Blonda a ajuns să fie pe buzele tuturor odată cu apariţia sex tape-ului de mai jos, o înregistrare în care ea întreţine relaţii sexuale cu iubitul ei de la acea vreme.

foto - Yana (stânga) şi Jana, cele două bebeluşe

Născută în Burgas, Yana a ajuns la 18 ani în echipa celor de la „Gospodari na efira”, o emisiune celebră la sud de Dunăre care se aseamănă cu „Cronica cârcotaşilor” de la noi.

Ea a interpretat rolul bebeluşei blonde ceva timp, talentul ei la dans fiind unul evident la acea vreme. La bază, Yana este o balerină cu studii avansate în baletul clasic şi cel modern.

Contrar dorinţei ei de a-şi ridica cota în acest fel, Yana a fost protagonista unui scandal sexual în urmă cu ceva ani în urmă. O înregistrare cu destule picanterii a ajuns pe internet. Ea l-a bănuit pe fostul ei prieten de răzbunare.

Ulterior acestui scandal, ea s-a retras din emisiune lăsând locul unei alte fete şi trecând la întemeierea unei familii.

Iată mai jos înregistrarea ce a dus la acel scandal:

Citeşte şi:

Cameron Diaz: «Sexul este sportul meu preferat»

ÎNFIORĂTOR! Un infirmier a obligat o fetiţă de 3 ani să-i facă sex oral!

«De ce adorm bărbaţii imediat după ce fac sex?» VIDEOIntrodu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down