Sex «moca» pentru europarlamentari, la Copenhaga

Ultima actualizare:

Ediţia electronică a cotidianului german precizează că prostituatele din Copenhaga s-au revoltat împotriva deciziei, afirmând că nu este treaba Consiliului Municipal să intervină în afacerile lor.

Astfel, pentru a-şi exprima protestul, ele oferă servicii sexuale gratuite oricui poate arăta o carte poştală de avertizare şi o legitimaţie de participare la conferinţă.

Consiliul Municipal din Copenhaga în colaborare cu primarul Ritt Bjerregaard le-au trimis cărţi poştale celor 160 de hoteluri din oraş în care le cer oaspeţilor şi delegaţiilor summitului pe tema climei să nu susţină industria sexului şi să "nu cumpere servicii sexuale".

În scrisoarea emisă către aceste instituţii se arată că europarlamentarii nu trebuie deranjaţi de „damele de companie". "Dragi proprietari de hoteluri, am vrea să vă rugăm să nu aranjaţi contacte între oaspeţi şi prostituate", se arată în textul adresat hotelurilor.

Potrivit informaţiilor, mişcarea a fost organizată de „Grupul de Susţinere a Intereselor celor care lucrează în industria sexului" (SIO).

"Este o discriminare ruşinoasă, ceea ce se întâmplă aici. Ritt Bjerregaard abuzează de poziţia ei ca primar folosindu-şi puterea pentru a ne împiedica să ne desfăşurăm activitatea perfect legală", a declarat purtătoarea de cuvânt a SIO, Susanne Moller

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net