m.click.ro

top sombra

Are 25 kg şi mănâncă din sfert în sfert de oră - VIDEO

Lizzie Velasquez suferă de o boală rară care o obligă să consume cât 5 oameni ca să nu moară

Lizzie Velasquez

Lizzie Velasquez

O studentă americancă mănâncă de 60 de ori pe zi ca să nu moară. Ea suferă de o boală extrem de rară.

Lizzie Velasquez are numai 25 de kilograme, corpul ei nereţinând grăsimea din hrana pe care o consumă. Studenta mănâncă din zece în zece minute, dar nu a avut niciodată mai mult de 27 de kilograme.

     Mai citeşte:
         Incredibil! S-a născut cu o mască pe faţă
         Din cauza unei boli, pielea lui e arsă tot anul
         O fetiţă de numai 7 ani îmbătrâneşte de opt ori mai repede
         Are 2,12 m şi nu se mai opreşte din crescut

Medicii spun că nu s-au mai confruntat niciodată cu o astfel de boală, care este atât de rară încât nu are nici măcar un nume.

„Mănânc cartofi prăjiţi, pizza, ciocolată, gogoşi, pui, acadele, bomboane şi multe altele. Dacă văd că după masă pun chiar şi jumătate de kilogram, sunt cea mai fericită din lume", a spus Lizzie pentru Daily Mail.

Colegii ei spun că tânăra cheltuieşte cam 50 de dolari zilnic pentru a-şi cumpăra de-ale gurii, dar dacă nu ar face-o, organismul ar ceda şi Lizzie ar muri.

Velasquez consumă în fiecare zi între 6.000 şi 8.000 de calorii, dar pe suprafaţa corpului nu are pic de grăsime. Cel mai tare se supără când cineva îi spune că ar fi anorexică. „Mănănc de rup, dar ce să fac dacă nu reuşesc să mă îngraş?", s-a întrebat Lizzie.

O formă de progeria

Iniţial, medicii au crezut că au de-a face cu un caz de sindrom De Barsy, o boală genetică, dar au realizat că trebuie să fie altceva de vreme ce Lizzie învăţa ca toţi copiii de vârsta ei.

După investigaţii nenumărate, specialiştii au ajuns la concluzia că fata ar putea avea o formă a sindromului „progeria" (NPS), care provoacă îmbătrânire prematură şi accelerată, pierderea grăsimii de pe faţă şi de pe corp şi degenerarea ţesuturilor celulare. Tânăra nu urmează un tratament medicamentos, dar ia vitamine, suplimente alimentare şi fier pentru a se menţine în formă.
Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down