Vremea în weekend va fi predominant frumoasă. Vești bune pentru cei care pleacă la mare

Ultima actualizare:

    Vremea în weekend la mare se anunță foarte bună, potrivită pentru plajăFoto: Arhiva Click!
Vremea în weekend la mare se anunță foarte bună, potrivită pentru plajăFoto: Arhiva Click!

Vremea în weekend va fi predominant frumoasă, mai ales pe litoral, unde cerul va fi variabil, mai mult senin pe perioada după-amiezii. La munte se anuntă averse, iar în București prognoza meteo anunță cer senin.

Vremea în weekend aduce scăderea semnificativă a valorilor termice în regiunile sudice. Maximele vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade Celsius, conform ANM ( Administrația Națională de Meteorologie).

Vremea în weekend nu va mai fi caniculară, ca în ultimele zile. Sâmbătă (1 august), cerul se anunță variabil, cu înnorări temporare pe timpul zile, în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și în dealurile Olteniei. Local vor cădea averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a zilei, mai ales în regiunile sudice și sud-estice și noaptea, în sud-vest. Valorile termice minime se vor încarda în intervalul de 11-22 de grade Celsius și vor fi mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 7 grade Celsius. Vremea în weekend: duminică (2 august) valorile termice diurne vor crește față de ziua precedentă, astfel încât vremea va fi mai călduroasă. Cerul va prezenta înnorări temporare pe timpul serii, în regiunile vestice, unde se vor semnala averse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26-34 de grade.

Vremea în weekend- București

Vremea în Weekend la București va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe perioada nopții, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor situat în jurul valorii de 30 de grade Celsius, iar minimele vor fi de 18-19 grade Celsius, mai scăzunte în zona periferică, unde vor fi în jur de 16 grade.

Vremea în weekend la mare

Vremea în weekend va fi foarte frumoasă la mare. Sâmbătă (1 august), cerul va fi mai mult senin, iar vântul va prezenta intensificări temporare în timpul zilei, apoi va mai scădea în intensitate. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 26-27 de grade, iar cele minime se vor situa între 20 și 22 de grade Celsius. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 23-25 de grade. Vremea în weekend: duminică cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general oderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 28 de grade Celsius, iar minimele între 20 și 22 de grade.

Vremea în weekend la munte

Vremea în weekend la munte va fi în general frumoasă. Sâmbătă (1 august), valorile termice se vor situat în jurul normelor climatologice specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei. Local, în Carpații Meridionali și în Munții Banatului și izolat în Carpații de Curbură se vor semnala avese însoțite de descărcări electrice. Vântul va prezenta unele intensificiări, cu precădere pe crestele masivelor din sud. Vremea în weekend: duminică (2 august), cerul va fi variabil, iar vântul va avea unele intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura aerului va marca o creștere semnificativă față de intervalul anterior.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net