ATENŢIE! 40 de grade, luni, în Oltenia şi Banat

Ultima actualizare:

    Încă două săptămâni de caniculă?
Încă două săptămâni de caniculă?

Un aer fierbinte vom avea în acest weekend, mai ales în sud-vestul ţării. Iar luni, temperaturile vor atige chiar şi 40 de grade Celsius.

Sâmbătă, maximele se vor situa între 31 de grade Celsius, în Dobrogea, Moldova şi Maramureş, şi 36 de grade, în Oltenia şi Banat. În Transilvania, maxima va fi de 33 de grade, iar, în Muntenia şi Crişana, 34 de grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi izolat ploi scurte însoţite de descărcări electrice, după-amiaza, în estul ţării. Tot în această parte a ţării, în Moldova şi Dobrogea, vântul va fi activ. La Bucureşti, 33 de grade şi mult soare.

Duminică, vom avea maxime între 32 de grade, în Moldova, şi 37 de grade, în Oltenia şi Banat. În rest, vor fi 33 de grade în Dobrogea şi Maramureş, 35 în Transilvania şi 36 în Muntenia şi Crişana. În Carpaţii Orientali, după-amiaza, ar putea să plouă slab.

Luni, va fi prima zi cu 40 de grade Celsius, din acest sezon. Această temperatură se va înregistra în Oltenia şi Banat. În Crişana vor fi 39 de grade, în Muntenia 38, în Transilvania 36, iar în Dobrogea, Moldova şi Maramureş 35 de grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net