Vine canicula! Maxime de peste 30˚C, la mijlocul săptămânii

Ultima actualizare:

    Va fi vreme bună de plajă
Va fi vreme bună de plajă

După un weekend ploios, meteorologii ne dau o veste bună. Vremea se va încălzi treptat, iar, la mijlocul săptămânii, vor fi chiar şi 33 de grade Celsius în unele zone.

Luni, maximele vor fi cuprinse între 15 grade, în Maramureş, şi 28 de grade, în sud-vest. Ploi slabe sunt aşteptate la munte, în nord şi centru. La Bucureşti, maxima va fi de 25 de grade. Mâine, continuă să se încălzească, astfel că, în sud-vest, vor fi chiar şi 30 de grade.

Cea mai mică maximă (16 grade) se va înregistra în Deltă şi pe Litoral. Sunt posibile ploi la munte, în centru şi nord. În Capitală, maxima va fi de 26 de grade, iar cerul variabil. Miercuri, maximele vor fi între 16 grade, pe Litoral, şi 33 de grade, în Banat. Maxima în Capitală va fi de 29 de grade. Spre seară, se adună norii în jumătatea nordică a ţării şi sunt aşteptate furtuni. Joi, se va răcori, iar vremea va fi instabilă.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net