Uite câte s-au întâmplat în cele 29 de zile fără soare

Ultima actualizare:

Azi se împlinesc 29 de zile de când milioane de români din estul şi sudul ţării nu au mai văzut soarele. 29 de zile mohorâte, cu burniţe, ploi, ceaţă şi ninsori. Click! v-a relatat încă de săptămâna trecută care sunt efectele negative ale lipsei soarelui asupra organismului.

Iată acum câte s-au întâmplat în această lună în care oamenii s-au întrebat, pe bună dreptate, ”Oare mai există soarele?”. Şi, pentru final, vestea cea bună: de mâine sunt şanse mari ca cerul să se însenineze şi să vedem, în sfârşit, SOARELE.1. A fost ales viitorul preşedinte al României, în persoana lui Klaus Iohannis.2. Benzina s-a ieftinit cu 21 de bani, motorina cu 19 bani.3. 23.204 români au ieşit la pensie în acest timp.4. S-au născut 19.092 bebeluşi.5. Dinamo a suferit cea mai usturătoare înfrângere din istoria clubului de fotbal, 1-6 cu Astra.6. Pe 14 noiembrie, preşedintele Traian Băsescu a devenit bunic pentru a doua oară.7. În marile oraşe s-au aprins luminiţele de Crăciun.8. 18.997 de români au murit.9. Fotbalistul Marius Niculae a divorţat şi s-a şi împăcat cu soţia.10. Dragoş Bîlteanu, ultimul miliardar, soţ de vedetă, a ajuns după gratii.11. România a fost zguduită de cel mai mare seism din ultimii 10 ani. A fost în 22 noiembrie şi a avut 5,7 pe Richter.12. De 1 Decembrie, românii au făcut cel mai mare cârnat din lume, 62 km.13. Prima rundă de cadouri pentru milioane de copii a fost adusă de Moş Nicolae.14. Actorul Mircea Albulescu a suferit al doilea infarct.15. 9 oameni au murit la 21 noiembrie, după prăbuşirea unui elicopter militar la Sibiu.16. FC Steaua a pierdut marca în favoarea CSA Steaua, iar la meciul de acasă cu CSMS Iaşi, ultimul din tur, au jucat cu sigla şi numele şterse de pe tabelă.17. Românii au luat cu asalt magazinele şi paginile de Internet cu ocazia reducerilor oferite de Black Friday.18. Marian Vanghelie şi Mircea Geoană au fost excluşi din PSD, pe motiv că au atacat conducerea partidului care tocmai pierduse alegerile prezidenţiale.19. Fuego şi Hruşcă şi-au început concertele de colinde.20. România a învins cu 2-0 Irlanda de Nord, iar calificarea la Campionatului European din 2016 e sigură.21. Pro Tv a difuzat din nou, pentru a noua oară în istorie, filmul ”Singur acasă”.22. Pentru prima oară după mulţi ani, parlamentarii nu au mai făcut zid împotriva aleşilor cu probleme penale şi au votat pentru ridicarea imunitaţii colegilor lor.23. Pe legendarul stadion Ion Oblemenco, din Craiova, s-a disputat ultimul meci al echipei locale. Stadionul va fi dărâmat, în loc urmând să se ridice o arenă modernă.24. A încolţit deja grâul pus în ghivece de Sfântul Andrei.

Mâine, se risipesc norii

Mai rezistați o zi! Azi, după ora 10.00, meteorologii ridică ”codul galben” de ploi. Abia mâine vom vedea, în sfârșit, soarele, după exact o lună de când cerul a fost în permanență gri. De ieri, temperaturile au crescut la prânz cu câteva grade și doar în nordul Moldovei au fost negative. Temperaturile vor urca până la 7-8 grade în toată țara. Vremea va rămâne însorită inclusiv în weekend.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net