Prognoza meteo 7 octombrie: Vremea plăcută, însă cu ploi seara

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo 7 octombrie anunță vreme frumoasă, în majoritatea regiunilor din țarăFoto: Click!
Prognoza meteo 7 octombrie anunță vreme frumoasă, în majoritatea regiunilor din țarăFoto: Click!

Prognoza meteo 7 octombrie estimează că vremea va fi ușor mai rece decât ar fi normal la această dată în majoritatea regiunilor. În prima parte a zilei atmosfera va fi plăcută peste tot, dar spre seară vor fi precipitații pe alocuri. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo 7 octombrie anunță că, în Capitală cerul va fi acoperit de nori, iar către seară și după lăsarea nopții vin ploile. Și vântul se întețește, iar în a doua parte a zilei poate atinge la rafală viteze de 50-55 Km/h.


    Foto: Click!
Foto: Click!

Prognoza meteo 7 octombrie anunță că vremea va fi caracterizată de un regim termic apropiat de cel normal pentru această perioada din an. Ziua, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, dar numai pe arii restrânse, mai ales la munte, va ploua slab.

După cum arată prognoza meteo 7 octombrie, noaptea nebulozitatea va cuprinde toate regiunile și vor fi averse cu precădere în jumătatea de sud-vest a țării. Izolat se pot cumula cantități de apă însemnate, iar ploile vor fi însoțite trecător și de descărcări electrice.

Vantul va deveni moderat, cu intensificări temporare în sudul și în sud-vestul teritoriului, precum și la munte, după cum arată prognoza meteo 7 octombrie.

Potrivit datelor din prognoza meteo 7 octombrie, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade în depresiuni și 22 de grade în Muntenia și vestul Dobrogei, iar cele minime se vor situa intre 6...8 grade în depresiuni și 10...14 grade pe litoral.

În zona de munte joi, norii se înmulțesc. Va ploua pe zone întinse în Munții Banatului și în vestul Meridionalilor și mai puțin în celelalte masive. Vântul va sufla cu putere și se pot strânge cantități notabile de apă, potrivit datelor din prognoza meteo 7 octombrie.

Conform datelor din prognoza meteo 7 octombrie, la mare, e posibil să cadă câțiva stropi.  Temperaturile maxime ajung la 22 de grade, iar vântul devine mai activ.

Prognoza meteo 7 octombrie – în București

Prognoza meteo 7 octombrie anunță că vremea va fi în continuare caracterizată de un regim termic diurn apropiat de cel normal pentru această dată, cu o maximă a temperaturii aerului de 20...21 de grade.

Cerul se va înnora treptat și mai ales spre sfârșitul intervalului este posibil să plouă, condiții in care minima termică nu va coborî sub 10...11 grade. Vântul va sufla în general moderat, potrivit datelor din prognoza meteo 7 octombrie.

Prognoza meteo pentru joi şi vineri


    Foto: Click!
Foto: Click!
image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net