Prognoza meteo 30 septembrie: Vremea se amelioreaza, dar rămâne rece

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 30 septembrie anunță că aria ploilor se va restrânge
Prognoza meteo 30 septembrie anunță că aria ploilor se va restrânge

Prognoza meteo 30 septembrie anunță că vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar se va menține rece pentru această perioadă a anului, în următoarele două zile. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Prognoza meteo 30 septembrie ne mai spune că în jumătatea de vest a țării, cerul va fi parțial noros în prima parte a zilei, apoi se va degaja treptat, în timp ce în restul zonelor înnorările vor fi persistente.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile ne spune că vremea începe să se amelioreze
Prognoza meteo pentru următoarele două zile ne spune că vremea începe să se amelioreze
  • Prognoza meteo 30 septembrie anunță că vremea se va încălzi ușor, mai ales la valorile diurne, dar va fi răcoroasă pentru începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile extracarpatice, dar numai izolat va ploua slab, mai ales în Dobrogea.
  • După cum arată prognoza meteo 30 septembrie, vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în est și sud-est și în general slab în restul teritoriului.
  • Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 20 de grade, iar cele minime între 0 grade în estul Transilvaniei și 14 grade pe litoral. Izolat, spre sfârșitul intervalului, în zonele joase va fi ceață, iar în depresiuni vor fi condiții de brumă, după cum arată prognoza meteo 30 septembrie.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 30 septembrie, izolat, va ploua slab la începutul intervalului în sud-vest și la munte, iar mai ales noaptea și în Dobrogea.
  • Vântul va prezenta intensificări temporare în estul și în sud-estul teritoriului, cu viteze mai mari în sudul Moldovei, Bărăgan și pe litoral, potrivit datelor din prognoza meteo 30 septembrie.
  • Conform datelor din prognoza meteo 30 septembrie, temperaturile maxime, în creștere ușoară față de intervalul precedent, se vor încadra între 11 și 18 grade, iar cele minime între 2 și 12 grade, mai ridicate pe litoral. Spre sfârșitul intervalului, în zonele joase, izolat, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 30 septembrie – în București

  • Prognoza meteo 30 septembrie anunță că în Bucuresti, vremea va fi în continuare mai rece decât în mod normal pentru această dată, deși valorile termice diurne vor marca o creștere ușoară față de ziua anterioară.
  • Cerul va prezenta înnorări, iar vântul va sufla moderat ziua și în general slab, noaptea. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 11...12 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 30 septembrie.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile ne spune că vremea începe să se ameliorezefoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile ne spune că vremea începe să se ameliorezefoto: Click!
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net