Prognoza meteo 28 iulie: Vreme caniculară, cu temperaturi foarte ridicate

Ultima actualizare:
Prognoza meteo28 iulie anunță că vremea se menține călduroasă
Prognoza meteo28 iulie anunță că vremea se menține călduroasă

Marți vom avea din nou caniculă și disconfort termic prin Oltenia, local în Banat și Muntenia. În rest, temperaturile vor fi mai suportabile. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Vor mai veni câteva averse la munte izolat în centru și nordul țării.

Prognoza meteo 28 iulie anunță că de miercuri căldura se amplifică și canicula cuprinde din nou aproape toate zonele de câmpie și podiș. Ploile vor fi extrem de rare. Maximele vor ajunge la 33...34 de grade și stresul termic va fi accentuat.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile se mențin ridicate
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile se mențin ridicate
  • După cum arată prognoza meteo 28 iulie, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, iar în regiunile sudice și sud-estice canicula și disconfortul termic vor persista.
  • Cerul va fi variabil cu unele înnorări după-amiaza și noaptea, potrivit datelor din prognoza meteo 28 iulie, când pe arii restrânse la munte și izolat în restul teritoriului vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.
  • Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 de grade în Maramureș și 34 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 12 și 22 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, conform datelor din prognoza meteo 28 iulie.
  • Prognoza meteo 28 iulie anunță că minimele termice se vor situa între 12 și 18 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni, spre 7…10 grade.
  • Prognoza meteo 28 iulie anunță că la munte, norii se înmulțesc și mai ales după-amiază vor aduce averse, cu tunete, fulgere și chiar vijelii. Cantitățile de apă vor depăși izolat 30 l/mp.
  • Pe litoral avem timp frumos și temperaturi suportabile. Cerul se păstrează senin întreaga zi. Pe plaja se vor înregistra până la 32-33 de grade, iar apa mării va avea între 22 și 24 de grade, potrivit datelor din prognoza meteo 28 iulie.

Prognoza meteo 28 iulie - în București

  • În București, prognoza meteo 28 iulie anunță că vremea caniculară va persista în orele amiezii, când temperatura maximă va atinge 33…34 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat.
  • Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 22…23 de grade, potrivit datelor din prognoza meteo 28 iulie.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile se mențin ridicatefoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că temperaturile se mențin ridicatefoto: Click!
image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net