Prognoza meteo 27 iunie: vremea va fi în general instabilă

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 27 iunie anunță că vor cădea precipitații în majoritatea regiunilor țării
Prognoza meteo 27 iunie anunță că vor cădea precipitații în majoritatea regiunilor țării

Prognoza meteo 27 iunie estimează că vremea va fi instabilă în majoritatea regiunilor țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În București se va menține apropiată de regimul termic normal.

Sâmbătă vremea va fi instabilă din punct de vedere termic. Prognoza meteo 27 iunie anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi acoperit și va ploua. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 18 și 26 de grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea va fi instabilă din punct de vedere termic
  • Prognoza meteo 27 iunie anunță că vremea se va ameliora atât sub aspectul precipitațiilor, cât și din punct de vedere termic.
  • Cerul va fi variabil, potrivit datelor din prognoza meteo 27 iunie, cu înnorări temporare și ploi slabe pe arii restrânse în sudul și centrul țării și zonele montane și izolat în rest.
  • Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 27 de grade, iar cele minime între 10 și 16 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 27 iunie.
  • Se-adună norii și în sud-vestul țării, vor veni averse și se pot strânge cantități mai importante de apă în special în zonele de munte. Vântul va avea intensificări. Maximele termice vor fi în scădere ușoară și vom avea vreme răcoroasă pentru această perioadă.
  • După cum arată prognoza meteo 27 iunie la munte vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe spații destul de mari, iar în Carpații Meridionali se vor acumula cantități de apă ce vor depasi 20 l/mp.
  • La mare, potrivit datelor din prognoza meteo 27 iunie, vremea va fi în general instabilă și se va răci. Vor fi înnorari temporare, se vor semnala averse și descarcări electrice. Pe plajă vor fi temperaturi cuprinse între 23 și 25 de grade, iar apa mării va avea între 20 și 22 de grade.

Prognoza meteo 27 iunie – în București

  • În București, prognoza meteo 27 iunie anunță că vremea se va ameliora ca aspect și se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și condiții pentru ploaie slabă, de scurtă durată.
  • Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 27 iunie.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net