Prognoza meteo 24 martie: Vremea va fi caldă și însorită

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 24 martie în ţară
Prognoza meteo 24 martie în ţară

Prognoza meteo 24 martie estimează o vreme caldă, cu temperaturi maxime ce vor ajunge la 14-16 grade, și nu sunt așteptate precipitații. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. În București vremea va fi în continuare caldă pentru această perioadă. Dacă plecați vreți să ieșiți la o plimbare vremea e tocmai bună!

Marți vom avea parte de o vreme plăcută din punct de vedere termic. Prognoza meteo 24 martie anunță că în prima parte a zilei, în majoritatea regiunilor pe cer se vor zări doar câțiva nori trecători, iar precipitațiile sunt exculse cu desăvârșire. Temperaturile maxime se vor încadra între 10-11 grade în jumătatea de sud a țării şi între 15-16 grade în celelalte regiuni.


    Prognoza meteo 24 martie în ţarăFoto Click!
Prognoza meteo 24 martie în ţarăFoto Click!
  • Prognoza mateo 24 martie anunță că vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în regiunile vestice și nord-vestice, în timp ce în restul teritoriului valorile termice vor marca o scădere ușoară, devenind apropiate de normele climatologice specifice perioadei. Ziua, cerul va fi mai mult senin, însă treptat, începând cu orele serii, în estul și sud-estul țării înnorările se vor accentua, iar spre sfârșitul intervalului pe arii restrânse vor fi precipitații slabe mixte. Vântul va avea intensificări la munte, în sud-est, iar ziua și în sudul teritoriului.
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 24 martie, temperaturile maxime vor fi de la 10 grade pe litoral, până la 16 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -1 și 6 grade, mai mici în depresiuni spre -9 grade. Pe arii restrânse, în zonele joase, va fi ceață, după cum arată prognoza meteo 24 martie. În Transilvania, după dimineața rece din zonele depresionare, amiaza vine cu temperaturi agreabile și asta pentru că soarele strălucește nestingerit, încă de la primele ore ale zilei.
  • Soarele este destul de generos și în regiunile vestice și numai prin sudul Banatului se arata câțiva nori, dar șansele de precipitați sunt destul de mici. Din prognoza meteo 24 martie reiese că în Oltenia norii mai zăbovesc și pe parcursul zilei de astăzi în partea de sud a regiunii. Cerul va fi senin astăzi și în partea de nord a Munteniei, iar în extremitatea sudică a regunii soarele se mai ascunde din când în când pe după nori, mai ales seara. În Moldova, în schimb, vremea este ideală. Se arată soarele încă de dimineață, iar vântul este destul de liniștit.

Prognoza meteo 24 martie - în București

În București, prognoza meteo 24 martie anunță că vremea va fi în general frumoasă, dar se va răci ușor. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă va fi de 2 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Prognoza meteo 25-26 martie
Prognoza meteo 25-26 martie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net