Prognoza meteo 24 iulie: Canicula persistă în țară și în următoarele zile

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 24 iulie anunță temperaturi ridicate
Prognoza meteo 24 iulie anunță temperaturi ridicate

Ziua de 24 iulie anunță că temperatura continuă să crească și după prânz se vor înregistra în jur de 35 de grade Celsius. Norii vor fi foarte puțini și nici vântul nu îți va face simțită prezența. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În weekend canicula se extinde în toată țara.

Potrivit datelor din prognoza meteo 24 iulie, prin vest vor avansa mase de aer cald, provenite din nordul Africii, care se vor extinde treptat și vor acoperi suprafețe foarte mari. La finalul intervalului un aer răcoros va începe să coboare din nord și nord-vest.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță că vremea se menține călduroasă
  • Prognoza meteo 24 iulie anunță că, deși valorile termice vor marca o scădere ușoară în nordul țării, vremea va fi călduroasă, local caniculară în orele după-amiezii, mai ales în zonele de câmpie și de podiș, unde și disconfortul termic va fi accentuat.
  • Cerul va avea înnorări temporare, potrivit datelor din prognoza meteo 24 iulie, în zona montană, în regiunile nordice și nord-vestice, unde, cu precădere în a doua parte a zilei, pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și condiții de grindină.
  • În restul țării, cerul va fi mai mult senin. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 31 și 35 de grade, iar cele minime se vor încadra între 14 grade în estul Transilvaniei și 19 de grade în Dealurile de Vest, potrivit datelor din prognoza meteo 24 iulie.
  • După cum arată prognoza meteo 24 iulie, la munte, după-amiaza și seara pot veni câteva averse, însoțite de descărcări electrice, iar vântul va fi mai intens, în prima parte a zilei, în masivele sudice. Temperaturile ajung la valori ridicate în toate masivele
  • La malul mării, potrivit datelor din prognoza meteo 24 iulie, avem vreme frumoasă și temperaturi suportabile. Pe plajă se vor înregistra 30 - 31 de grade; apa mării va avea cam 22 de grade, iar vântul se va înteți trecător.

Prognoza meteo 24 iulie – în București

  • În București, prognoza meteo 24 iulie anunță că vremea va fi călduroasă, caniculară în orele amiezii, când și disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.
  • Prognoza meteo 24 iulie relevă faptul că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 17…18 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească, spre 15 grade.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile
image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net