Prognoza meteo 22 aprilie: Vreme mai bună, dar în continuare rece

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 22 aprilie pentru următoarele două zile
Prognoza meteo 22 aprilie pentru următoarele două zile

Prognoza meteo 22 aprilie estimează că vremea va înregistra o uşoară creştere. Click! îți prezintă starea vremii zi de zi. În București vremea se va menține rece pentru această dată, cu o maximã în jurul valorii de 13 grade.

Prognoza meteo 22 aprilie ne avertizează asupra faptului că este încă prematur să renunţăm la hainele ceva mai groase, chiar dacă se poate observa o îmbunătăţire a temperaturilor faţă de începutul săptămânii. Vântul va sufla slab spre moderat, cu unele intensifiări în în prima parte a intervalului, la munte, în sud-vestul şi estul teritoriului.

Prognoza meteo 22 aprilie pentru întreaga ţară
Prognoza meteo 22 aprilie pentru întreaga ţară

Temperaturile pentru următoarele zile se mențin scăzute, astfel maximele se vor încadra între 11 şi 16. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 şi -2 grade. Cerul va fi variabil, temporar noros în cursul zilei, când va ploua slab în jumătatea de est a ţării şi izolat în rest. În zonele muntoase precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, însă acestea vor fi izolate. Prognoza meteo 22 aprilie pe regiuni, arată astfel:

  • În Banat: valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice și se vor situa între 14 și 16 grade Celsius, reprezentând o temperatură mai rece decât în mod obișnuit, potrivit datelor din prognoza meteo 22 aprilie.
  • În Transilvania: valorile termice diurne vor scădea până la medii de 12…13 grade, caracterizând o vreme mai rece decât în mod obișnuit. Vor fi înnorări ce pot genera ploi în general slabe cantitativ, potrivit datelor din prognoza meteo 22 aprilie.
  • În Maramureş: prognoza meteo 22 aprilie anunță că, valorile termice diurne vor caracteriza un regim termic sub cel normal, dar un pic mai călduros decât în Transilvania. Temperaturile medii se vor situa în jurul valorii de 14 grade.
  • În Moldova: valorile termice diurne vor fi mai scăzute decât mediile climatologice și se vor situa între 9...10 grade. Precipitaţiile vor fi minore însă pe seară se pot transforma în lapoviţă sau ninsoare, potrivit datelor din prognoza meteo 20 aprilie.
  • În Dobrogea: prognoza meteo 20 aprilie anunță că, temperaturile se vor situa între 10 și 11 grade. Doar local și trecător va ploua, norii menţinându-se însă pe tot parcursul zilei.
  • În Muntenia: temperaturile maxime vor fi apropiate de mediile climatologice și se vor situa între 14...15 grade. Ploile vor fi, în general slabe cantitativ, pe arii mai extinse, potrivit datelor din prognoza meteo 22 aprilie.
  • În Oltenia: prognoza meteo 22 aprilie anunță că, valorile termice diurne vor scădea până la medii de 15...16 grade, caracterizând un regim termic sub cel normal. Spre deosebire de alte regiuni, locuitorii Olteniei vor vedea soarele pe parcursul zilei.

Prognoza meteo 20 aprilie - în București

În Bucureşti, vremea se va menține rece pentru această dată, cu o maximã în jurul valorii de 13 grade și o minimã de 2…4 grade. Cerul va fi variabil, temporar noros în cursul zilei, când va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo 22 aprilie pentru următoarele două zileFoto Click!
Prognoza meteo 22 aprilie pentru următoarele două zileFoto Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net