Prognoza meteo 18 mai: Valorile termice vor fi în scădere

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 18 mai anunță vreme caldă dar capricioasă
Prognoza meteo 18 mai anunță vreme caldă dar capricioasă

Vremea va fi în general instabilă şi se va răci. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în nordul şi centrul ţării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

Luni se anunță temperaturi în scădere. Prognoza meteo 18 mai anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi acoperit de nori. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 23 de grade şi cele minime între 6 și 12 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasă

Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 23 de grade. Probabilitatea pentru manifestări specifice instabilităţii atmosferice va fi mai mare la începutul zilei, îndeosebi în regiunile extracarpatice. Prognoza meteo 18 mai pe regiuni, arată astfel:

  • În Banat: vremea se va menţine răcoroasă în prima parte a zilei, iar ulterior regimul termic se va apropia treptat de normal cu maxime, în medie, de 23...24 de grade şi medii regionale ale minimelor de 10 …11 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 18 mai.
  • În Crișana: pe parcursul zilei, regimul termic va marca o creştere treptată, spre valori apropiate de cele caracteristice ale perioadei, respectiv se va ajunge la medii de 22...24 de grade în cursul zilelor şi de 9....11 grade, pe parcursul nopţilor, după cum arată prognoza meteo 18 mai,
  • În Transilvania: vremea va fi răcoroasă mai ales în prima parte a zilei și se va apropia de normal, cu maxime, în medie, de 22...23 de grade şi medii regionale ale minimelor de 8....9 grade, după cum arată prognoza meteo 18 mai.
  • În Maramureș: temperaturile vor creşte treptat, îndeosebi pe parcursul zilei, astfel încât se vor consemna, în medie, maxime termice de 22...23 de grade şi minime în jur de 9 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 18 mai.
  • În Moldova: după cum arată prognoza meteo 18 mai, vremea va reveni la valori termice apropiate de mediile multianuale specifice perioadei, respectiv pe 23 – 24 mai vor fi maxime în medie de 21...23 de grade şi o medie regională a minimelor de aproximativ 11 grade.
  • În Dobrogea: astăzi este probabilă o răcire, astfel că media pe întreaga regiune a temperaturilor maxime şi minime va coborî cu 3...4 grade, iar ulterior se va produce o încălzire treptată a vremii, încât temperaturile vor reveni la normal, după cum arată prognoza meteo 18 mai. 
  • În Muntenia: vremea se va menţine răcoroasă, iar ulterior regimul termic se va apropia treptat de normal cu maxime, în medie, de 24...25 de grade şi medii ale minimelor de 10 …11 grade. Așa arată prognoza meteo 18 mai.
  • În Oltenia: vremea se va menţine răcoroasă şi în prima parte a zilei, iar ulterior regimul termic se va apropia treptat de normal, cu maxime, în medie, de 23...24 de grade şi medii ale minimelor de 10 …11 grade, conform datelor din prognoza meteo 18 mai

Prognoza meteo 18 mai – în București

În București, prognoza meteo 18 mai anunță că vremea se va menţine rece, iar ulterior regimul termic se va apropia treptat de normal cu maxime, în medie, de 24...25 de grade şi medii ale minimelor de 10 …11 grade. Așa arată prognoza meteo 18 mai.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasăfoto: Click!
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasăfoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net