Prognoza meteo 16 martie: Valorile termice vor fi mai coborâte

Ultima actualizare:
Nici astăzi nu scăpăm de nori, dar precipitațiile se mai răresc
Nici astăzi nu scăpăm de nori, dar precipitațiile se mai răresc

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru a doua decadă a lunii martie, îndeosebi în sudul și estul țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi.

În cursul zilei, cerul va fi temporar noros însă doar pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, fulguieli în zona de munte și predominant ploi în vest, sud-est și cu totul izolat în rest.

În următoarele două zile vremea începe să se încălzească și ploile se răresc
În următoarele două zile vremea începe să se încălzească și ploile se răresc
  • Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru a doua decadă a lunii martie, îndeosebi în sudul și estul țării. În cursul zilei, cerul va fi temporar noros însă doar pe arii restrânse vor fi precipitații slabe, fulguieli în zona de munte și predominant ploi în vest, sud-est și cu totul izolat în rest.
  • Noaptea, cerul se va degaja și se va produce brumă în cea mai mare parte a țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în sudul și sud-vestul țării, precum și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 6…7 grade în nordul Moldovei și al Munteniei, estul Transilvaniei, precum și pe litoral și 9…11 grade, izolat, în vest și centru.
  • Temperaturile minime se vor situa între -7 grade în estul Transilvaniei și 0 grade în Dealurile de Vest. Miercuri, valorile termice se vor menține sub mediile climatologice ale perioadei, și în mare parte din țară vor marca o ușoară scădere față de intervalul precedent. Cerul va avea înnorări temporare și mai ales seara și noaptea local vor cădea precipitații, predominant sub formă de ninsoare la munte, mixte în Banat, Crișana și Transilvania și mai ales ploi în Oltenia și Muntenia.
  • La munte va fulgui, iar vântul va prezenta intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 7 grade, iar cele minime se vor încadra între -5 și -7 grade. Dimineața, izolat, în zonele joase vor fi condiții de ceață. Temperaturile încep să coboare, dar rămânem cu valori peste limitele obișnuite.
  • Miercuri mai apar ceva nori, dar precipitațiile vin abia pe  seara: în Oltenia și Muntenia ploi, în vest lapoviță, iar in Maramures mai mult ninsori. Și la munte vom avea vreme caldă pentru această perioadă. Precipitațile vin mai întâi în Carpații Meridionali și în Orientali, apoi și în masivele vestice.
  • Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari în zonele de creastă, potrivit datelor din prognoza meteo 16 martie. În Dobrogea și Bărăgan va fi cam înnorat la începutul zilei, când ar putea să picure trecător. Apoi, norii se împrăștie și temperaturile urcă până la 6…7 grade, valori mult peste cele obișnuite. Vântul are unele porniri.

Prognoza meteo 16 martie – în București

  • In București, vremea va fi în continuare mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va avea înnorări în cursul zilei, când și vântul va avea ușoare intensificări, dar noaptea se va degaja și, spre sfârșitul intervalului, îndeosebi în zona preorășenească, se va produce brumă. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -4 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    În următoarele două zile vremea începe să se încălzească și ploile se rărescfoto: Click!
În următoarele două zile vremea începe să se încălzească și ploile se rărescfoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net