Prognoza meteo 10 iunie: Vreme caldă, cu mult soare în prima parte a zilei și ploi spre seara în unele regiuni

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 10 iunie aduce vreme caldă și mult soare
Prognoza meteo 10 iunie aduce vreme caldă și mult soare

Prognoza meteo 10 iunie vine cu vreme caldă, în cea mai mare parte a țării, chiar caniculară în unele zone. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. Astăzi vremea se anunță frumoasă și extreme de caldă.

Miercuri se anunță o vreme caldă. Prognoza meteo 10 iunie anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi senin, iar în zona montană sunt posibile câteva precipitații. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade şi cele minime între 10 și 17 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasă
Prognoza meteo pentru următoarele două zile anunță vreme frumoasă
  • După cum arată prognoza meteo 10 iunie, vremea va fi caldă, dar gradul de instabilitate atmosferică se va accentua.
  • Cerul va avea înnorări temporar accentuate în zona de munte, dar și în regiunile sudice și centrale, unde local vor fi averse, descarcări electrice și intensificări de scurta durata ale vantului, potrivit datelor din prognoza meteo 10 iunie.
  • Însă începând cu orele amiezii, potrivit datelor din prognoza meteo 10 iunie, se vor dezvolta norii convectivi și se vor semnala averse și descărcări electrice, la început în zona montană, iar spre seară și noaptea, local în jumătatea de sud a țării, precum și în centru și pe spații mai restrânse în celelalte zone.
  • Prognoza meteo 10 iunie anunță că ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat se vor cumula cantități de apă de peste 25 l/mp și va cădea grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, în special asociat averselor, când vor fi posibile și vijelii.
  • Temperaturile maxime ale acestei zile vor fi cuprinse între 24 și 31 de grade, iar cele minime între 10 și 17 de grade, conform datelor meteorologice din prognoza meteo 10 iunie.  

Prognoza meteo 10 iunie - în București

  • În București, prognoza meteo 10 iunie anunță că vremea va fi caldă, dar gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza.
  • Seara se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade, potrivit datelor din prognoza meteo 10 iunie.
  • Prognoza meteo pentru următoarele două zile
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net