De Paşte, va ploua în sudul şi vestul ţării

Ultima actualizare:

    De Paşte, vremea  va fi închisă,  precipitaţiile fiind  prognozate în mai  multe regiuni pentru  ziua de duminică
De Paşte, vremea va fi închisă, precipitaţiile fiind prognozate în mai multe regiuni pentru ziua de duminică

O vorbă din bătrâni spune că aşa cum va fi vremea de Florii, aşa va fi şi de Paşte. După ce că Sărbătoarea Pascală s-a suprapus anul acesta cu 1 Mai, se pare că nu vom avea noroc de vreme bună. Meteorologii anunţă vreme schimbătoare de Florii şi de Paşte.

Vor fi treceri de la temperaturi de vară la precipitaţii abundente în majoritatea regiunilor, potrivit Antena 3. Vineri, 22 aprilie, vom avea temperaturi cuprinse între 6 şi 17 grade Celsius, iar sâmbătă între 4 şi 10 grade Celsius. De Florii, temperaturile nu vor depăşi 8 grade la nivelul staţiunilor montane de pe Valea Prahovei. La mare, vor fi în jur de 15 grade Celsius, cerul va fi înnorat, dar probabilitatea de apariţie a ploilor e redusă. De Paște, sunt posibile ploi în aversă în sud-vest, vest, centru nord, mai slabe în sud-est. Maximele prognozate sunt de 15-25 de grade. Luni, 2 mai, în Miercurea Ciuc, vor fi 4-5 grade, iar miercuri se poate atinge chiar şi pragul de îngheţ.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net