Cea mai scăzută temperatură din această toamnă s-a simţit la Miercurea Ciuc

Ultima actualizare:

    Cea mai scăzută temperatură din acest sezon s-a înregistrat la Miercurea Ciucfoto: arhiva personală
Cea mai scăzută temperatură din acest sezon s-a înregistrat la Miercurea Ciucfoto: arhiva personală

Cea mai scăzută temperatură înregistrată în această toamnă în ţară, minus 3,1 grade Celsius, a fost consemnată, joi dimineaţă, la Miercurea Ciuc.

Meteorologul Tanko Karoly de la Stația Meteo Miercurea Ciuc a declarat corespondentului MEDIAFAX că temperatura de minus 3,1 grade Celsius a fost înregistrată în jurul orei 7.30, fiind semnalată, de asemenea, brumă la sol.

Brumă a căzut și la Joseni, unde meteorologii au măsurat o minimă termică negativă, de minus 0,7 grade Celsius, în vreme ce la Toplița, din cauza ceții, mercurul din termometre a coborât până la 0,4 grade Celsius.

La Stația meteo de pe vârful Bucin au fost, joi dimineață, 3 grade și brumă slabă, iar la Odorheiu Secuiesc s-a înregistrat cea mai ridicată minimă din județ, de 6 grade Celsius.

Societatea de gospodărire orășenească din Miercurea Ciuc, SC GOSCOM SA, este pregătită să furnizeze agent termic în locuințele branșate la sistemul centralizat de încălzire, dacă locuitorii municipiului vor solicita acest lucru.

Minima absolută a lunii septembrie în Harghita, de minus 10 grade Celsius, a fost înregistrată în anul 1977 în Miercurea Ciuc, în vreme ce maxima absolută, de 33,8 grade, a fost consemnată de meteorologii din aceeaşi localitate în anul 1952.

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net