VIDEO Femeia cu cele mai multe operaţii estetice, din lume

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cindy Jackson de 54 de ani, şi-a făcut cincizeci de operaţii estetice pentu corectarea imperfecţiunilor şi pentru a arăta ca o tânără de 25 de ani.

Potrivit unui interviu pe care femeia l-a acordat cotidianului englezesc "The Sun" şi citat de ziarul italian " Il Messaggero", Cindy când a fost copil era foarte urâtă, avea un nas mare de care râdeau toţi băieţii strigând-o "năsoasa".

Vezi aici VIDEO

Totul a început la vârsta de 30 de ani când a realizat că arată ca o femeie de 40 de ani şi era din ce în ce mai nemulţumită de aspectul său. Era convinsă că persoanele frumoase reuşesc mai bine în viaţă.

În anul 1988 a moştenit o importantă sumă de bani de la tatăl său şi a început să-şi corecteze primele defecte: nasul, ochii, picioarele, abdomenul. Şi nu s-a mai oprit. A ajuns la un total de 50 de intervenţii chirurgicale, fiind declarată femeia care şiF-a făcut cele mai multe operaţii estetice din lume.

Cindy a declarat că a fost inspirată de "femei splendide ca Joan Collins şi Sharon Osbourne" şi că a admirat întotdeauna frumuseţea Sophiei Loren.

image

În prezent se declară o femeie foarte fericită, are un iubit şi este mândră când merge pe stradă şi este băgata în seamă de băieţi de 20 de ani care cred ca are aceeaşi vârstă cu ei.

Cindy Jackson a participat de în emisiunea de televiziune "Guinness World Record" condusă de prezentatoarea Barbara D'Urso şi a fost desemnată "femeia cu cele mai multe operaţii estetice din lume".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net