Vaccin anti-SIDA, inventat în Italia

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cercetătorii de la Universitatea din Calabria au anunţat, la o convenţie care a avut loc pe 5 septembrie, că vor lansa un nou vaccin anti-SIDA, relatează adevărul.it.

Vaccinul acţionează asupra proteinei "P17", care face ca anumite celule să fie predispuse spre a fi atacate de virusul HIV, emiţând anticorpi care inhibă răspândirea acesteia în sânge.

Vaccinul va afecta modul în care proteina P17 acţionează în prezenţa virusului HIV şi practic va împiedica ca informaţia genetică a virusului să fie copiată şi transmisă la o celulă sănătoasă.

Produsul va fi testat pe persoane care sunt seropozitive înainte de a fi introdus pe piaţă.

Adolf Hitler luptă împotriva SIDA

SIDA este la fel de periculoasă ca Adolf Hitler. Acesta este esenţa mesajului unui clip publicitar anti-SIDA, în care apare chipul dictatorului nazist, în preajma zilei mondiale contra teribilei maladii.

În clipul de 30 secunde, disponibil pe internet, un cuplu face dragoste într-o cameră întunecată, fără să se poată desluşi chipul bărbatului până în ultimul moment, când este identificat cu Hitler.

“SIDA este un asasin în masă. Protejaţi-vă”, este mesajul pe care îl transmit promotorii campaniei, de la o agenţie germană de publicitate.

“Ne-am întrebat ce chip am putea să-i dăm virusului şi nu putea fi un chip drăguţ”, a explicat Dirk Silz, director de creaţie la Das Comitee.

341414_02.jpg
341414_02.jpg

“Campania este concepută pentru a-i avertiza pe oameni, pentru a aduce tema SIDA în centrul scenei şi pentru a inversa tendinţa relaţiilor sexuale neprotejate”, a explicat acesta.

Agenţia de publicitate Das Comitee a creat şi afişe, pe acelaşi principiu, aducându-i în scenă pe Saddam Hussein şi Stalin.

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net